Getty Images for A Sense of Home
Volledig scherm
© Getty Images for A Sense of Home

Sylvester Stallone komt met eigen realityreeks ‘The Family Stallone’

Celebrities‘De Verhulstjes’, ‘De Meilandjes’, ‘De Vermeires’: Realityreeksen van bekende gezinnen zijn razendpopulair. Ook Sylvester Stallone (76) springt nu mee op de wagen. De ‘Rocky’-ster komt met de serie ‘The Family Stallone’. Daarin worden hij, zijn vrouw Jennifer Flavin en zijn dochters Sophia, Sistine en Scarlet gevolgd.

 1. Het bijzondere levensverhaal van Richard ‘MacGyver’ Dean Anderson: van onverbeterlijke playboy tot alleenstaande huisvader
  PREMIUM
  Celebrities

  Het bijzondere levensver­haal van Richard ‘MacGyver’ Dean Anderson: van onverbeter­lij­ke playboy tot alleen­staan­de huisvader

  Ooit droomde hij van een professionele hockeycarrière, maar het lot wilde dat hij een van de iconen uit de jaren 80 zou worden. Richard Dean Anderson (73) vertolkte jarenlang MacGyver, de geheime agent die letterlijk alles voor elkaar kreeg. Zijn persoonlijke leven kan je ook heldhaftig noemen. Hij schoof zijn acteercarrière opzij om zich te focussen op de opvoeding van zijn kinderen. ‘Dag Allemaal’ zet het bijzondere levensverhaal van de acteur op een rijtje.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  1

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.