Stella Tennant in 2016.
Volledig scherm
Stella Tennant in 2016. © AFP

Supermodel Stella Tennant (50) stapte zelf uit leven: “Ze voelde zich al een tijdje niet goed”

CelebritiesHet bekende Britse model Stella Tennant heeft vorige maand zelf een einde aan haar leven gemaakt, laat haar familie in een verklaring weten. “Stella voelde zich al een tijdje niet goed. Het doet ons verdriet dat ze ondanks de liefde van haar naasten niet meer door kon met haar leven.” De politie bevestigt dat er geen verdachte omstandigheden rond haar overlijden zijn.

 1. George Clooney is dolgelukkig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaamheid”
  PREMIUM
  Celebrities

  George Clooney is dolgeluk­kig met zijn vrouw en hun tweeling, maar... “Ik verlang soms zo hard naar een klein beetje eenzaam­heid”

  George Clooney (59) legde vorig jaar zijn gezondheid in de weegschaal om zijn nieuwe film ‘The Midnight Sky’ te kunnen maken. Toen corona uitbrak moest hij die soms gevaarlijke passie voor zijn werk noodgedwongen aan banden leggen. “Het maakt me blij dat een eenvoudig leven voor mij nog altijd werkt.” George Clooney over zijn liefde voor Amal, zijn rol in Midnight Sky en zijn bijna-doodservaringen.
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie