Stuntman legt uit hoe men op de set omgaat met wapens: “Enkel tijdens repetities worden valse pistolen gebruikt, de rest is echt”

CelebritiesDe Vlaamse stuntman Olivier Bisback keek met lede ogen naar het nieuws vanochtend, toen duidelijk werd dat acteur Alec Baldwin (63) per ongeluk een collega neerschoot op de set. Het had om een neppistool moeten gaan, maar blijkbaar ging er toch iets fout. “Het doet me denken aan incidenten uit het verleden.” 

1 reactie

 • rony stokart

  1 maand geleden
  Wat een fantastisch deskundige uitleg.
 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.