Angelina Jolie en Brad Pitt.
Volledig scherm
Angelina Jolie en Brad Pitt. © AP

Strijd tussen Brad Pitt en Angelina Jolie laait opnieuw op: acteur beschuldigt ex van onterecht verkopen wijngaard

CelebritiesDe voogdijstrijd tussen Brad Pitt (58) en Angelina Jolie (47) heeft een nieuwe wending gekregen. De acteur beschuldigt zijn ex-vrouw ervan de helft van zijn geliefde wijngaard met ‘slechte bedoelingen’ te hebben verkocht aan een Russische oligarch. Volgens de acteur heeft Jolie dat gedaan om Pitt schade toe te brengen als vergelding voor het gevecht over de voogdij van hun kinderen. Dat meldt ‘Daily Mail’.

 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Amber Heard kiest nieuwe advocaten om financieel drama te vermijden: kosten lopen op tot 15 miljoen dollar
  Celebrities
  8

  Amber Heard kiest nieuwe advocaten om financieel drama te vermijden: kosten lopen op tot 15 miljoen dollar

  Opgeven? Dat staat niet in het woordenboek van Amber Heard (36). De beruchte ex-vrouw van Johnny Depp (59) houdt een wissel van de wacht en schakelt nieuwe advocaten in voor het beroep dat ze aantekende tegen Depp. Daarnaast ligt ze ook nog in de clinch met twee verzekeringsbedrijven, die weigeren om de kosten van haar verdediging te dekken. In totaal hangt er Heard een rekening van bijna 23 miljoen dollar boven het hoofd.