Susannah Constantine.
Volledig scherm
Susannah Constantine. © SOPA Images/LightRocket via Gett

Stijlgoeroe Susannah Constantine herstelt al zeven jaar van alcoholverslaving: “Ik gedroeg me passief-agressief tegenover m’n man”

CelebritiesDoet de naam Susannah Constantine (58) nog een belletje rinkelen? Begin jaren 2000 gaf ze onverbloemd stijladvies met haar partner in crime Trinny Woodall (56) in het populaire programma ‘What Not To Wear’. De laatste jaren doorworstelde de blondine echter een moeilijke periode. “Ik herstel al zeven jaar van een zware alcoholverslaving”, biecht ze op in een podcast.

0 reacties

 1. Hollywood reageert geschokt na fataal ongeval op filmset: “Hoe kon deze tragedie in hemelsnaam gebeuren?”
  Play
  Celebrities
  6

  Hollywood reageert geschokt na fataal ongeval op filmset: “Hoe kon deze tragedie in hemelsnaam gebeuren?”

  Alec Baldwin (63) heeft een fataal schot gelost met een vuurwapen op een filmset in de Amerikaanse staat New Mexico. De 42-jarige cameraregisseur van de film, Halyna Hutchins, is daarbij om het leven gekomen. De 48-jarige regisseur Joel Souza is volgens de politiekorpschef van Santa Fe met schotwonden naar het ziekenhuis gebracht, maar hij is buiten levensgevaar. Via de sociale media stromen de reacties uit Hollywood en de filmsector binnen.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?