Kim Kardashian en Kanye 'Ye' West in betere tijden
Volledig scherm
Kim Kardashian en Kanye 'Ye' West in betere tijden © REUTERS

Steun uit onverwachte hoek: Adele ontwikkelt zich tot ‘scheidingscoach’ van Kim Kardashian

CelebritiesKim Kardashian (41) verwerkt momenteel nog haar scheiding met rapper Kanye ‘Ye’ West (44). En daarbij krijgt ze hulp uit onverwachte hoek. Niemand minder dan zangeres Adele (33) zou Kim bijstaan in deze moeilijke periode, zo meldt de Britse tabloid Closer. 

0 reacties

 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. Met deze twee artiesten scoor je gegarandeerd een hit!
  Play

  Met deze twee artiesten scoor je gegaran­deerd een hit!

  Vandaag releasen Elton John en Ed Sheeran hun kerstsingle 'Merry Christmas'. Een verrassende samenwerking, maar Elton John is niet de enige 'oudere' artiest die beroep doet op moderne, populaire artiesten. Onder andere Kylie Minogue, de Pet Shop Boys en Madonna hebben de laatste jaren samengewerkt met moderne popsterren om niet in de vergeetput te belanden. Maar wie heeft wie het hardste nodig? Desna en Senne zochten het uit in een nieuwe Showbits.