Elvis Presley stierf in 1977, intussen 44 jaar geleden.
Volledig scherm
PREMIUM
Elvis Presley stierf in 1977, intussen 44 jaar geleden. © AP

Steeds meer experts twijfelen aan officiële doodsoorzaak van Elvis: “Hij stierf aan een zware constipatie, niet aan een overdosis”

CelebritiesDeze week is het exact 44 jaar geleden dat Ginger Alden haar vriend Elvis Presley dood aantrof in z’n badkamer op Graceland. Een overdosis medicamenten had, volgens de officiële versie van de autopsie, ertoe geleid dat de ‘King of Rock-’n-Roll’ een zware hartaanval had gekregen. Maar nu, zoveel jaren later, wordt steeds vaker getwijfeld aan die diagnose. De badkamer die snel snel gepoetst werd, de stalen die het ziekenhuis ‘per ongeluk’ kwijtspeelde... Er blijkt een stevig reukje te zitten aan de hele zaak, en daar zou zijn persoonlijke arts voor iets tussen zitten. 

4 reacties

 • GUY VANACKERS

  4 maanden geleden
  Sorry wat?zo interessant?!?!
 • Coen Geurts

  4 maanden geleden
  Wat voor tijdverspilling om nu nog zoiets te willen achterhalen. Hebben die mensen niks anders nuttigs te doen?
 • Robin Verheyden

  4 maanden geleden
  Mijn God, wat heeft dat nu nog voor belang ?
 • piet devlieger

  4 maanden geleden
  Dat is reeds tientallen jaren bekend.
 1. Tyra Banks mogelijk aan de deur gezet als presentatrice bij ‘Dancing With The Stars’
  Celebrities

  Tyra Banks mogelijk aan de deur gezet als presenta­tri­ce bij ‘Dancing With The Stars’

  Supermodel en presentatrice Tyra Banks (47) wordt mogelijk bedankt voor bewezen diensten als presentatrice van de Amerikaanse versie van ‘Dancing With The Stars’. De dalende kijkcijfers zouden de oorzaak zijn. Het bericht komt nadat Banks afgelopen week onder vuur lag nadat een oud-deelnemer van het programma ‘America’s Next Top Model’ publiekelijk heeft laten weten dat de kandidaten slecht werden behandeld tijdens de opnames.