Daisy Ridley in 'Star Wars'.
Volledig scherm
Daisy Ridley in 'Star Wars'. © AP

'Star Wars'-actrice Daisy Ridley wil nooit meer verschijnen op sociale media

CelebritiesDaisy Ridley (28) is niet van plan om ooit terug te keren op sociale media. Ze wil voorkomen dat ze net als haar vrienden “volledig verslaafd” raakt aan haar telefoon.

 1. Wordt corona de doodsteek voor de Oscars en de Globes? “Digitale shows zijn een ramp voor de kijkcijfers”
  PREMIUM
  Film

  Wordt corona de doodsteek voor de Oscars en de Globes? “Digitale shows zijn een ramp voor de kijkcij­fers”

  Geen rode loper, geen sprankelende jurken en geen ontmoetingen tussen wereldsterren die de tabloids weken later nog altijd zoet houden. Op 28 februari vinden de Golden Globes van 2021 volledig online plaats, en van de Oscars mogen we niet veel meer verwachten. Het awardseizoen wordt op alle vlakken overschaduwd door de coronacrisis, en dat voorspelt niet veel goeds voor het voortbestaan van de shows. “Mensen willen een blik in het leven van de onbereikbare sterren; met prijzen alleen haal je geen kijkcijfers.”
 2. Schermen, roeien of schoonspringen: deze sterren hadden (bijna) een Olympische carrière
  PREMIUM
  Celebrities

  Schermen, roeien of schoon­sprin­gen: deze sterren hadden (bijna) een Olympische carrière

  Driewerf hoera (nou ja), want all things sport zijn dankzij de Olympische Spelen weer volop aanwezig. Wie dacht om zulke prestaties op deze showbizzpagina te ontlopen, is eraan voor de moeite. Heel wat internationale sterren mikten immers - de ene met wat meer succes dan de andere - ooit op Olympisch Goud. Wij zetten de meest opvallende namen op een rijtje. Van hier tot in Tokio, jawel.