Daisy Ridley in 'Star Wars'.
Volledig scherm
Daisy Ridley in 'Star Wars'. © AP

'Star Wars'-actrice Daisy Ridley wil nooit meer verschijnen op sociale media

CelebritiesDaisy Ridley (28) is niet van plan om ooit terug te keren op sociale media. Ze wil voorkomen dat ze net als haar vrienden “volledig verslaafd” raakt aan haar telefoon.

 1. Portugese actrice beschuldigt ‘Star Wars’-ster Adam Driver: “Hij viel mij fysiek aan op de set”
  Celebrities

  Portugese actrice beschul­digt ‘Star Wars’-ster Adam Driver: “Hij viel mij fysiek aan op de set”

  Acteur Adam Driver (37), onder meer bekend van ‘Star Wars’, wordt door één van zijn voormalige collega’s beschuldigd van wangedrag. De Portugese actrice Lídia Franco (76) beweert dat ze een “zéér slechte ervaring” had met Adam, toen ze samen op de set stonden van de film ‘The Man Who Killed Don Quixote’. Tegen de Portugese radiozender Radio Commercial zegt Lídia dat ze “fysiek werd aangevallen.”
 2. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.
 1. Wachtende fans vangen glimp op van Chris Martin in Brussels hotel
  Play
  Celebrities

  Wachtende fans vangen glimp op van Chris Martin in Brussels hotel

  Vier avonden lang staat Coldplay in het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Twee concerten hebben ze al achter de rug, maandag beginnen ze aan de tweede helft. En dat betekent dus ook dat de heren in onze hoofdstad blijven logeren. In het Brusselse hotel Amigo, meer bepaald, waar fans staan te wachten in de hoop een glimp op te vangen van Chris Martin en zijn kompanen. Hun geduld werd duidelijk beloond.
 2. “Ze is geen supermodel, daarvoor is ze veel te dik”: Tyra Banks en Janice Dickinson onder vuur door hun uitspraken in ‘America’s Next Top Model’
  Celebrities

  “Ze is geen supermodel, ze is ze veel te dik”: Tyra Banks en Janice Dickinson onder vuur door uitspraken in ‘America’s Next Top Model’

  De vroege jaren 2000 staan bekend voor de opkomst van realityreeksen. Ook ‘America’s Next Top Model’, een programma dat debuteerde in 2003, maakte hier deel van uit. Uit een recent opgedoken fragment blijkt nu dat deze reeks ook alles behalve gezond was voor ons zelfbeeld. Dat is ook deels te wijten aan juryleden Tyra Banks (48) en Janice Dickinson (67), die enkele opvallende uitspraken deden.
 3. Wordt corona de doodsteek voor de Oscars en de Globes? “Digitale shows zijn een ramp voor de kijkcijfers”
  PREMIUM
  Film

  Wordt corona de doodsteek voor de Oscars en de Globes? “Digitale shows zijn een ramp voor de kijkcij­fers”

  Geen rode loper, geen sprankelende jurken en geen ontmoetingen tussen wereldsterren die de tabloids weken later nog altijd zoet houden. Op 28 februari vinden de Golden Globes van 2021 volledig online plaats, en van de Oscars mogen we niet veel meer verwachten. Het awardseizoen wordt op alle vlakken overschaduwd door de coronacrisis, en dat voorspelt niet veel goeds voor het voortbestaan van de shows. “Mensen willen een blik in het leven van de onbereikbare sterren; met prijzen alleen haal je geen kijkcijfers.”