Kim Kardashian en Pete Davidson op het Met Gala - Pete Davidson toont zijn tattoo
Volledig scherm
Kim Kardashian en Pete Davidson op het Met Gala - Pete Davidson toont zijn tattoo © EPA/Instagram @kimkardashian

Spijt komt altijd te laat: “Pete Davidson heeft zijn Kim Kardashian-tattoo laten verwijderen”

CelebritiesPete Davidson (28) probeert zijn verleden met Kim Kardashian (41) nu echt helemaal uit te wissen. Zo werd de comedian woensdag gespot met een plakker in zijn hals, precies waar zijn tattoo met de boodschap “My girl is a lawyer” ter ere van zijn ex-vriendin Kim Kardashian ooit zat.

1 reactie

 • Gerard Braeckmans

  2 maanden geleden
  Ik denk dat er nog veel mensen spijt gaan hebben van de tatoos die ze laten zetten hebben. Sommigen staan zelfs volledig vol. Compleet waanzinnig. Er zijn er zelfs die de namen van hun kinderen op hun lijf zetten. Misschien dat ze de namen vergeten, dat zou kunnen.
 1. Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocoladerepen ging stelen
  Play
  Celebrities

  Dwayne 'The Rock' Johnson koopt álle Snickers uit winkel waar hij vroeger chocolade­re­pen ging stelen

  Dwayne Johnson (50) bracht een winkeltje uit zijn jeugd een bezoekje met speciale reden. Toen ‘The Rock’ 14 jaar oud was, ging hij elke dag naar die winkel om een Snicker te stelen. Hij had er zelf geen geld voor. Maar jaren later wil de acteur het goedmaken door alle Snickers die in de rekken lagen op te kopen. Bovendien betaalde hij ook de boodschappen van alle aanwezigen in de winkel. Zelf zegt Dwayne dat hij superblij is om de situatie eindelijk recht te trekken.
 2. Van onschuldig Disneymeisje tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?
  Celebrities
  2

  Van onschuldig Disneymeis­je tot gruwelijke antiheld: wie is Jenna Ortega, de nieuwe Wednesday Addams?

  Recent werd op Netflix de coming of age-serie ‘Wednesday’ gelanceerd. Een reeks die focust op het tienerbestaan van de sadistische dochter van Morticia en Gomez Addams uit de ‘The Addams Family’. Het is gen-Z’er Jenna Ortega (20) die de hoofdrol speelt in de serie en daarmee een jong publiek dient warm te maken voor de capriolen van de gothicfamilie. Maar vergis je niet, ondanks haar leeftijd, heeft de jonge twintiger al heel wat op haar palmares staan.