Elijah Wood en Daniel Radcliffe
Volledig scherm
Elijah Wood en Daniel Radcliffe © RV-Wirelmage

Spelen ‘lookalikes’ Elijah Wood en Daniel Radcliffe in de toekomst broers? “Dat zou heel leuk zijn”

CelebritiesFans zeggen al langer dat Elijah Wood (40) en Daniel Radcliffe (31) op elkaar lijken en de ‘Lord Of The Rings’-ster is helemaal klaar om in de toekomst broers te spelen. Het paar schittert op een gezamenlijke cover voor het tijdschrift Empire, getiteld ‘When Harry Met Frodo’, om 20 jaar ‘Lord Of The Rings’ en ‘Harry Potter’ te vieren. De fans begonnen onmiddellijk op sociale media te dromen.

 1. Na opnames in afkickklinieken viert Amanda Bynes haar 35ste verjaardag vol nieuwe hoop: “Het gaat weer goed met haar”
  PREMIUM
  Celebrities
  1

  Na opnames in afkickkli­nie­ken viert Amanda Bynes haar 35ste verjaardag vol nieuwe hoop: “Het gaat weer goed met haar”

  ‘t Is feest ten huize van Amanda Bynes vandaag. De voormalige steractrice - vooral bekend van haar rollen in ‘What A Girl Wants’ en ‘She’s The Man’ - viert haar 35ste verjaardag en dat doet ze volgens haar advocaat “in goede gezondheid”. Na turbulente jaren, verschillende arrestaties, een mentale inzinking en een knoert van een verslaving barst het voormalige kindsterretje weer van de nieuwe plannen.
 2. Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschakelen: zo bespaar jij op je energiefactuur
  Energie

  Wassen op 30 graden of je koffiezet uitschake­len: zo bespaar jij op je energiefac­tuur

  Vele kleintjes maken één groot. En dat geldt zeker voor je energiefactuur. Een doorsnee Vlaams gezin (van 2,2 personen) betaalt jaarlijks zo’n 2000 euro aan energie. Die prijs kan je niet alleen onderdrukken met grote investeringen, zoals zonnepanelen of dakisolatie, maar ook met kleine gewoontes zoals wassen op lagere temperatuur of het stopcontact van je computer uittrekken. Wat is daar nu het precieze effect van? Mijnenergie.be zocht het uit.
 1. Zo zag prins Philip eruit in The Crown
  Play
  royalty

  Zo zag prins Philip eruit in The Crown

 2. Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is
  Play
  Blijven Slapen

  Dimitri barst in lachen uit als hij hoort wat Maxime haar hobby is