EPA
Volledig scherm
© EPA

Spanje mag Shakira vervolgen voor belastingfraude van meer dan 14 miljoen euro

CelebritiesShakira moet hoogstwaarschijnlijk toch in de rechtbank verschijnen vanwege de aanklacht voor belastingontduiking die in Spanje tegen haar loopt. De rechter oordeelde vandaag volgens ‘El Pais’ dat er voldoende bewijs is dat de Colombiaanse zangeres, die in Barcelona woont, via belastingparadijzen belasting heeft ontdoken. Het Openbaar Ministerie mag de rechtszaak dus doorzetten.

18 reacties

 • willy zachel

  2 maanden geleden
  Bezwarend beslag leggen op al haar bezittingen in Spanje
 • Jozef Vandaele

  2 maanden geleden
  Decadentie ten top
 • Rody Franks

  2 maanden geleden
  Dat men een PERcentage belastingen moet betalen, is inderdaad niet meer dan normaal, Ivo. Maar dat de ene persoon maar 18% moet betalen en de andere 48%, vind ik helemaal niet gerechtvaardigd! Iemand met een hoog loon betaalt sowieso al veel meer belastingen dan een hangmatter.
 • bart vansteenkiste

  2 maanden geleden
  doet mij soms lachen zoals het artikel hoeveel pensioen zal ik krijgen , weet u dit niet van buiten dan ? wie onder de 20 jaar zit en kan voor leggen krijgt minimum = 1100 euro , wie boven de 20 jaar zit krijgt 1200 euro , wie 30 jaar heeft gewerkt tussen de 1200 en 1300 euro , wie boven die 30 zit krijgt tussen de 1300 en de 1400 euro , wie boven 40 jaar zit krijgt tussen de 1400 en 1500 pensioen en geen euro meer , ziekte telt niet mee , wel werkloosheid zijn gelijk gestelde dagen, wedden!!
 • Robert Swillen

  2 maanden geleden
  De gewone burger vooral alleenstaande betalen bijna 50%belastingen . Multinationals hier in België of in Europa( Ierland) betalen een aalmoes aan belastingen. Vooral nu zouden deze multinationals extra moeten belast worden . Verdienen geld op miserie van de gewone burger en de politiek laat dit maar gebeuren , daar zij zich zelf verrijken, de rekening wordt betaald door de burger.