EPA
Volledig scherm
© EPA

Spanje mag Shakira vervolgen voor belastingfraude van meer dan 14 miljoen euro

CelebritiesShakira moet hoogstwaarschijnlijk toch in de rechtbank verschijnen vanwege de aanklacht voor belastingontduiking die in Spanje tegen haar loopt. De rechter oordeelde vandaag volgens ‘El Pais’ dat er voldoende bewijs is dat de Colombiaanse zangeres, die in Barcelona woont, via belastingparadijzen belasting heeft ontdoken. Het Openbaar Ministerie mag de rechtszaak dus doorzetten.

18 reacties

 • willy zachel

  1 jaar geleden
  Bezwarend beslag leggen op al haar bezittingen in Spanje
 • Jozef Vandaele

  1 jaar geleden
  Decadentie ten top
 • Rody Franks

  1 jaar geleden
  Dat men een PERcentage belastingen moet betalen, is inderdaad niet meer dan normaal, Ivo. Maar dat de ene persoon maar 18% moet betalen en de andere 48%, vind ik helemaal niet gerechtvaardigd! Iemand met een hoog loon betaalt sowieso al veel meer belastingen dan een hangmatter.
 • bart vansteenkiste

  1 jaar geleden
  doet mij soms lachen zoals het artikel hoeveel pensioen zal ik krijgen , weet u dit niet van buiten dan ? wie onder de 20 jaar zit en kan voor leggen krijgt minimum = 1100 euro , wie boven de 20 jaar zit krijgt 1200 euro , wie 30 jaar heeft gewerkt tussen de 1200 en 1300 euro , wie boven die 30 zit krijgt tussen de 1300 en de 1400 euro , wie boven 40 jaar zit krijgt tussen de 1400 en 1500 pensioen en geen euro meer , ziekte telt niet mee , wel werkloosheid zijn gelijk gestelde dagen, wedden!!
 • Robert Swillen

  1 jaar geleden
  De gewone burger vooral alleenstaande betalen bijna 50%belastingen . Multinationals hier in België of in Europa( Ierland) betalen een aalmoes aan belastingen. Vooral nu zouden deze multinationals extra moeten belast worden . Verdienen geld op miserie van de gewone burger en de politiek laat dit maar gebeuren , daar zij zich zelf verrijken, de rekening wordt betaald door de burger.
 1. Van zingen in lederhosen op Oktoberfest naar karaoke op een eiland: Ed Sheeran bouwt feestje op Ibiza
  Play
  Celebrities

  Van zingen in lederhosen op Oktober­fest naar karaoke op een eiland: Ed Sheeran bouwt feestje op Ibiza

  Zondag stond Ed Sheeran (31) nog in lederhosen te zingen op Oktoberfest in Frankfurt, en gisteren bouwde hij al een feestje op Ibiza. De zanger verraste er de feestgangers in de Wayne Linekers-club. Hij maakte er een heuse karaoke van, met enkele hits van Backstreet Boys en het nummer ‘Sweet Caroline’ van Neil Diamond. Al moest hij voor dat laatste liedje wel even piepen op zijn smartphone om zich de tekst te kunnen herinneren.
 2. Victoria Beckham laat zich van haar speelse kant zien: “Ik zal je zeggen hoe het plakkerige spul van David smaakt”
  Play
  Celebrities

  Victoria Beckham laat zich van haar speelse kant zien: “Ik zal je zeggen hoe het plakkerige spul van David smaakt”

  Stille waters, diepe gronden? Het lijkt wel te gelden voor Victoria Beckham (48). De modeontwerpster liet zich van haar meest speelse kant zien als het over de hobby van manlief David Beckham (47) gaat. Sinds de lockdown ontdekte ook hij een nieuwe hobby: bijenteelt. In een video grapt ze met het feit dat David haar al meermaals ‘plakkerig spul’ aanbood, wat zij dan ‘proefde’. Dubbelzinnigheid alom, en dat valt in goede aarde bij haar volgers.
 3. Vijftiger Helena Christensen imponeert met lingeriefoto’s: “Het resultaat van gezond eten en een actief leven”
  Celebrities
  5

  Vijftiger Helena Christen­sen imponeert met lingeriefoto’s: “Het resultaat van gezond eten en een actief leven”

  Vergeet Bella Hadid, Kendall Jenner of zelfs de ‘Victoria’s Secret’-engeltjes. Hét lingeriemodel dat dezer dagen furore maakt is niemand minder dan Helena Christensen. 53 is ze ondertussen, maar de Deense heeft niet aan schoonheid ingeboet. Dat bewijst ze met een resem sexy kiekjes voor het Britse label Coco de Mer. “Ik straal iets uit waardoor ik anderen kan inspireren.”
 1. "Een extra verificatie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je kredietkaart gestolen wordt
  Spaargids.be

  "Een extra verifica­tie is niet altijd nodig": dit riskeer je wanneer je krediet­kaart gestolen wordt

  Een betaalkaart kwijtspelen kan je heel wat stress bezorgen. Zeker als het een kredietkaart is, houd je best je hart vast. Heel wat belangrijke info is immers direct op je kaart te vinden. Daardoor bestaat de mogelijkheid dat een dief je kaart -zelfs zonder pincode- kan gebruiken. Wat zijn nu precies de risico’s en wat moet je absoluut doen wanneer je je kredietkaart verliest? Spaargids.be zocht het voor je uit.