Kim Kay en Kamiel De Bruyne
Volledig scherm
Kim Kay en Kamiel De Bruyne © VRT/Instagram

'Sorry Voor Alles'-bedenker Kamiel De Bruyne trapt op het hart van Kim Kay: "Als hij wist hoe het met me ging zou hij niet lachen"

Celebrities'Sorry Voor Alles'-bedenker Kamiel De Bruyne maakte een filmpje waarin hij op een ludieke manier de vraag 'is alles nog okay met Kim Kay?' probeert te beantwoorden. Het resultaat schoot echter in het verkeerde keelgat bij de zangeres.

87 reacties

 • Franky Vanbrabant

  5 jaar geleden
  Kim heeft het al moeilijk genoeg zonder dat die Kamiel er nog een schepje bovenop moet doen, blijkbaar wil hij populair worden door de miserie van anderen. Ik ben benieuwd of Kamiel ook zal lachen en grapjes zou maken over zichzelf moest hij hetzelfde meemaken als Kim. Lieve Kim, dat die Kamiel op je hart heeft getrapt begrijp ik maar al te goed, maar laat dat varken u niet kwetsen, jij bent tenminste een mens !!!
 • Sabine cuyt

  5 jaar geleden
  Kim is er de dupe van! Denk in het vervolg 2x na voor je zoiets doet sukkel!
 • Erwin Vander Putten

  5 jaar geleden
  Zielig, zo omschrijf ik dat soort van “humor” hoor Kamiel. Nu al zo een last van inspiratiegebrek? Serieus? Dat beloofd...
 • Marnic Van Moorleghem

  5 jaar geleden
  Gerhard wat heeft de NVA in godsnaam hier mee te maken ? En dienen Kamiel is op school geweest bij Ben Crabbe denk ik , zijn grappen trekken op niets , Kim veel sterkte gewenst in je strijd want zelf weet ik wat een morfine verslaving te weeg kan brengen
 • Peter Nols

  5 jaar geleden
  Als je programma's moet maken voor het niveau van een gemiddelde nva-kiezer dan kom je al gauw in zo'n perverse en tevens domme scenario's terecht.