Het leek alsof de zanger van Måneskin een lijntje coke snoof in de 'green room' tijdens het Songfestival.
Volledig scherm
Het leek alsof de zanger van Måneskin een lijntje coke snoof in de 'green room' tijdens het Songfestival. © RV

Songfestival-team praat voor het eerst over ‘coke-schandaal’ van Måneskin: “Hun tafeltje is grondig onderzocht”

CelebritiesHet tafeltje waarop Måneskin-frontman Damiano David (22) tijdens de finale van het Songfestival coke zou hebben gesnoven, is na de uitzending grondig onderzocht op sporen van drugs. Dat liet Richard van Vught, hoofd beveiliging, doorschemeren in de NOS-documentaire ‘De Grote Finale van het Songfestival’. Daarin wordt een kijkje achter de schermen van het evenement getoond.

17 reacties

 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Menselijke waarden zijn weg !
 • Peter Dauwe

  1 jaar geleden
  Indien wel is het toch een snelle snuiver! Hebben zeker niet onverdiend gewonnen.
 • Bert Callebert

  1 jaar geleden
  Stel dat hij drugs had gesnoven, who cares? Dit doet niets af van het feit dat Europa hen gekozen heeft als winnaar van het songfestival. Het feit dat ze inmiddels over de hele wereld enorm populair zijn bewijst dat ze verdiende winnaars zijn.
 • Mark Michiels

  1 jaar geleden
  Om een glas op te ruimen heb je minstens één hand nodig. Dat is natuurlijk het eerste waaraan je denkt als je songfestival wint... een glas opruimen.
 • Geert De Winne

  1 jaar geleden
  Coke snuiven is geen misdrijf , alcohol is de grootste legale drugs !
 1. “De afgelopen weken zijn erg moeilijk geweest”: Hailey Bieber reageert op bericht van Selena Gomez aan fans
  CELEBRITIES

  “De afgelopen weken zijn erg moeilijk geweest”: Hailey Bieber reageert op bericht van Selena Gomez aan fans

  Het lijkt erop dat er binnenkort een einde komt aan de langdurige vete tussen Selena Gomez (30) en Hailey Bieber (26), de vrouw van haar ex Justin Bieber. De Amerikaanse zangeres liet vrijdag al weten genoeg te hebben van de online haat en negativiteit. Ze vroeg haar volgers op Instagram om het model niet meer te bedreigen. En dat viel duidelijk in goede aarde bij Hailey. “Ik wil Selena bedanken.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.