Sandra Bullock en haar vriend Bryan Randall.
Volledig scherm
Sandra Bullock en haar vriend Bryan Randall. © Reporters / Mega

Skylar Staten, stiefdochter van Sandra Bullock, keert Hollywood de rug toe: “Geld, glitter en glamour interesseren haar niet”

CelebrtiesEerst leken ze vriendinnen te worden, nu hebben Sandra Bullock (54) en de dochter van haar vaste vriend Bryan Randall (53) nog amper contact, zo schrijft Primo. Skylar Staten (25) mijdt zelfs elk contact met zowel haar vader als het sterrenmilieu waarin hij nu leeft. “Omdat ze daar geen voeling mee heeft”, zegt een vriendin. “Hollywood en de vriendenkring van haar vader en stiefmoeder laten haar koud, zelfs al snijdt ze daarmee in haar eigen vel.”

2 reacties

 • willy zachel

  11 maanden geleden
  Meisje met een koppig karakter maar of dat nu écht slim is daar twijfel ik aan ?
 • Jan Saelens

  3 jaar geleden
  Fantastische dame! Domme, jaloerse vriendin.
 1. BINNENKIJKEN. Britney Spears wil riante villa van 11 miljoen na zes maanden alweer verkopen
  Celebrities

  BINNENKIJ­KEN. Britney Spears wil riante villa van 11 miljoen na zes maanden alweer verkopen

  Als je een villa van 11 miljoen euro wil kopen, moet je bij Britney Spears zijn. De zangeres wil zes maanden nadat ze het gigantische huis kocht, het alweer verkopen. Zij en haar partner hebben het gevoel dat ze er niet genoeg privacy krijgen. De villa heeft zes slaapkamers, een zwembad, een wijnkelder en een cinemazaal. De woonst zomaar gaan bezichtigen gaat niet. Je mag enkel een kijkje komen nemen op uitnodiging.