Sinterklaas loopt podium af uit 'angst' voor Isis

VideoSinterklaas is niet altijd de liefste man. In de zaterdagavondshow 'Sint en de Leeuw' op de Nederlandse televisie kreeg de goedheiligman last van een opgeblazen gevoel toen hij een meisje op zijn schoot kreeg met de naam Isis. Zonder enige twijfel zette de Sint het meisje op de schoot van Paul de Leeuw en liep hij het podium af.

 1. Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwerking”
  Play
  Showbits

  Nicky Vankets en Cilem Tunc stellen nieuwe collectie voor: "Eén Whatsappje was genoeg voor een samenwer­king”

  Voor het eerst in België werkten twee generaties van ontwerpers samen aan een modecollectie. Na zes maanden stellen Cilem Tunc en Nicky Vankets hun collectie voor aan het publiek met een grote modeshow in de Carré. Onder het motto ‘Together we can’t save the world, but we damn sure can make you look amazing’, willen ze iedereen er weer stralend laten uitzien, na de coronapandemie. Senne was erbij om te praten met de ontwerpers en een paar bekende gasten. Check het in deze nieuwe Showbits!
 2. Na Tom Cruise zijn ‘nieuwe gezicht’: ook deze sterren gingen iets te vaak langs bij de plastische chirurg
  CELEBRITIES

  Na Tom Cruise zijn ‘nieuwe gezicht’: ook deze sterren gingen iets te vaak langs bij de plastische chirurg

  Tom Cruise (59) kreeg onlangs de wind van voren toen hij bijna onherkenbaar opdook tijdens een honkbalwedstrijd in San Francisco. De acteur verscheen er met een vreemd, opgezwollen gezicht, tot afschuw van veel fans: “Hij lijkt wel één of ander knaagdier.” Het is niet duidelijk wat er precies aan de hand is, maar de woorden ‘plastische chirurgie’ vielen al snel. En hij is lang niet de enige ster waarbij een ingreep misliep. Een overzicht van de meest opvallende transformaties.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?