Singer-songwriter Ryan Adams.
Volledig scherm
Singer-songwriter Ryan Adams. © Jordan Strauss/Invision/AP

Singer-songwriter Ryan Adams biedt excuses aan voor seksueel wangedrag: “Ik ben bereid de gevolgen te ondergaan”

CelebritiesRuim een jaar nadat hij door zeven vrouwen beschuldigd werd van seksuele intimidatie heeft singer-songwriter Ryan Adams (45) publiekelijk z’n verontschuldigingen aangeboden. “Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe slecht ik me voel over de manier waarop ik mensen behandeld heb tijdens m’n leven en carrière”, schrijft hij in een open brief in de Britse krant Daily Mail. 

0 reacties

 1. Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”
  Celebrities
  1

  Advocaat van vader Britney Spears reageert op heisa na docu: “Jamie is niet de slechterik, hij heeft het leven van z'n dochter gered”

  “Jamie heeft z'n dochter uit een levensbedreigende situatie gered. Alle kritiek die hij nu krijgt, is volledig onterecht.” Vivian Thoreen, één van de advocaten van de vader van Britney Spears springt tijdens een tv-interview in de bres voor haar cliënt. Jamie kreeg na het verschijnen van de beruchte ‘Framing Britney Spears’-docu enkele weken geleden bakken kritiek over zich heen omdat hij z’n dochter al dertien jaar buiten haar wil onder controle zou houden.
 1. Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst
  Play

  Vlaamse Lise mag volkslied zingen bij tv-show Ellen DeGeneres, maar vergeet plots de tekst

 2. Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatietest?
  Play
  Da's Liefde

  Is een IKEA-kast in elkaar steken dé ultieme relatie­test?