Willy Sanjuan/Invision/AP
Volledig scherm
© Willy Sanjuan/Invision/AP

Simon Cowell spreekt voor het eerst over hoe hij zijn rug brak: “De pijn was echt onbeschrijfelijk”

CelebritiesHet beruchte ‘The X Factor’-jurylid Simon Cowell (61) heeft voor het eerst verteld over hoe hij vorige zomer zijn rug gebroken heeft. Nadat Cowell van zijn elektrische fiets gevallen was, moest hij een operatie van meer dan zes uur ondergaan. “Ik kon letterlijk niet bewegen”, klinkt het in een interview met Daily Mail.

 1. Heisa rond Dave Chappelle: 1.000 Netflix-medewerkers willen een walk-out doen
  Celebrities

  Heisa rond Dave Chappelle: 1.000 Net­flix-medewer­kers willen een walk-out doen

  Volgens de Amerikaanse website The Verge zijn een duizendtal medewerkers van Netflix, waaronder verschillende transgenders, van plan om volgende week woensdag een virtuele walk-out te doen. De protestactie komt er nadat Ted Sarandos, de CEO van Netflix, weigert om de special van Dave Chappelle van het platform te halen. In zijn show lacht Chappelle met transpersonen en verdedigt hij onder meer de controversiële uitspraken van J.K. Rowling.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.