Katy Perry kon tijdens haar depressie rekenen op de steun van goede vriendin Sia
Volledig scherm
Katy Perry kon tijdens haar depressie rekenen op de steun van goede vriendin Sia © EPA/DR

Sia hielp Katy Perry door depressie heen

CelebritiesToen Katy Perry (35) in 2017 het album ‘Witness' uitbracht, werd die plaat niet bijzonder goed ontvangen. Dat zorgde voor kopzorgen bij de Amerikaanse zangeres, die hulp zocht bij haar collega, de Australische zangeres Sia (44). Dat vertelt die laatste aan de Los Angeles Times. 

 1. Na zware periode zijn Orlando Bloom en Katy Perry klaar voor geboorte van dochter: “Onze relatie leest niet als een sprookje”
  Celebrities

  Na zware periode zijn Orlando Bloom en Katy Perry klaar voor geboorte van dochter: “Onze relatie leest niet als een sprookje”

  Orlando Bloom (43) en Katy Perry (35) zijn helemaal klaar voor de geboorte van hun eerste kindje samen. Dat vertelt de ‘Pirates of the Caribbean’-acteur tijdens een exclusief interview met onze Hollywood-reporter. “Het is bizar om in het midden van een pandemie een dochter te krijgen, maar we kunnen niet wachten om haar eindelijk in onze armen te mogen sluiten.”
 1. Stefan Boxy toont zijn unieke kunstcollectie: "Het is héél kitsch, ik weet het"
  Play
  Latem leven

  Stefan Boxy toont zijn unieke kunstcol­lec­tie: "Het is héél kitsch, ik weet het"

 2. Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"
  Play
  Cupido ofzo

  Hanne belandde vier jaar geleden in coma en zoekt nu naar lief: "Het doet pijn om te denken dat het vroeger anders was"