EPA
Volledig scherm
© EPA

Sharon Stone werd na haar ernstige beroerte compleet genegeerd door Hollywood

CelebritiesIn de jaren negentig scheerde Sharon Stone (61) hoge toppen, toen ze te zien was in films als ‘Total Recall’ en ‘Basic Instinct’. De laatste jaren ligt er heel wat minder werk op de plank, maar daar heeft Stone een passende verklaring voor: ze meent dat ze compleet genegeerd werd door Hollywood nadat ze een levensbedreigende beroerte kreeg.

30 reacties

 • Erwin Fiers

  2 jaar geleden
  Het echte leven is wat anders.Eens je buiten de schijnwerpers staat dan laten ze je links liggen.Het is een aparte wereld en wie wil nou niet graag geld verdienen maar daar staat veel tegenover.Ik wens haar veel sterkte.Een mooie vrouw.Ze ziet er nog goed uit voor haar leeftijd.Ik ben wel geen filmliefhebber.
 • Karine Roeland

  2 jaar geleden
  Als ze alles wat ze had kwijt geraakt is en haar huis moest verkopen, had ze dan geen appeltje voor de dorst? Nu heeft ze een contract bij DIOR, dus verdiend ze terug heel veel. Arbeiders of bedienden kunnen ook ziek worden en bijgevolg financiële problemen krijgen, alleen zullen zij nooit een contract bij DIOR aangeboden krijgen.
 • dominiek vanharen

  2 jaar geleden
  Waarom toch en het is toch nog een prachtige vrouw of niet soms.
 • Jurgen Van Den Bergh

  2 jaar geleden
  Of...op een bepaald moment was dat Basic Instinct effect uitgewerkt en zagen ze dat ze eigenlijk niet kan acteren.
 • felix strackx

  2 jaar geleden
  Hollywood is wat dat betreft alvast geen uitzondering op het echte leven.
 1. Adele in tranen na hereniging met leerkracht: “Je hebt mijn leven veranderd”
  Play
  Celebrities
  4

  Adele in tranen na hereniging met leerkracht: “Je hebt mijn leven veranderd”

  Zelfs wereldberoemde zangeressen kennen het belang van een ‘Sidekick Sam’, een leerkracht die speciaal is opgeleid om mentale problemen bij jongeren te herkennen en aan te pakken. In Vlaanderen proberen we zo’n personen te creëren dankzij Rode Neuzen Dag, maar ook in Groot-Brittannië bestaan ze. Zo werd Adele onlangs nog herenigd met de leerkracht die haar uit een dipje haalde, en dat zorgde uiteraard voor tranen. “Ik kan niet geloven dat je hier bent.”
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.