Sharon Osbourne
Volledig scherm
Sharon Osbourne © Richard Shotwell/Invision/AP

Sharon Osbourne ontslagen bij talkshow na rel rond Meghan Markle: “En toch ben ik géén racist”

CelebritiesSharon Osbourne (68) is ontslagen bij de Britse talkshow ‘The Talk', nadat ze Piers Morgan verdedigde. Die laatste zei in zijn eigen programma ‘Good Morning Britain’ dat hij niet geloofde dat hertogin Meghan Markle zelfmoordgedachten had tijdens haar jaren bij de koninklijke familie. 

4 reacties

 • jan de reus

  2 jaar geleden
  We leven in een tijd vol van hysteriën: de klimaathysterie, de genderhysterie en vooral de racismehysterie die vele totaal onschuldige slachtoffers maakt!
 • Anna Lobjanidze

  2 jaar geleden
  Ik heb die aflevering gezien en er was dus geen één die Sharon precies kon vertellen wat Piers nu gezegd had dat racistisch was. Vrije meningsuiting, bestaat dat tegenwoordig nog?
 • Mark Vermeulen

  2 jaar geleden
  Dit artikel bevat een fout, Piers Morgan zei nooit dat hij niet geloofde dat hertogin Meghan Markle zelfmoordgedachten had tijdens haar jaren bij de koninklijke familie maar heeft duidelijk uitgelegd dat hij het onwaarschijnlijk vond dat de het koninklijs paleis haar niet zou hebben geholpen indien zij hier weet van hadden.
 • Peter Tijdgad

  2 jaar geleden
  De dag van vandaag is niet overdreven maar volledig over , men mag niks zeggen of het begrip is totaal verkeerd opgevat of men verwoord het totaal anders ! Het draait altijd om racisme of dat nu zwart of wit is vind er totaal heel heel over , zou zeggen welkom in deze leuke wereld . vroeger hoort men dit niet !
 1. Moeder Britney Spears verontschuldigt zich en smeekt voor vergiffenis: “Deblokkeer me alsjeblieft”
  Celebrities

  Moeder Britney Spears veront­schul­digt zich en smeekt voor vergiffe­nis: “Deblokkeer me alsje­blieft”

  Britney Spears (40) gebruikt Instagram graag als uitlaatklep. Ze deelt geregeld video’s en berichten waarin ze al haar zorgen en gedachten van zich afschrijft. Afgelopen zaterdag was dit niet anders, maar deze keer richtte ze zich tot haar familie. “Een oprechte verontschuldiging zou me kunnen helpen om alles af te sluiten”, schreef ze. Haar moeder Lynne Spears (67) aarzelde geen moment en reageerde meteen.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 1. Het begon met een koffie, het eindigde met z’n ontslag: jarenlange vete met Meghan Markle doet Piers Morgan de das om
  PREMIUM
  Celebrities

  Het begon met een koffie, het eindigde met z’n ontslag: jarenlange vete met Meghan Markle doet Piers Morgan de das om

  Zijn jarenlange persoonlijke vete met Meghan Markle (39) heeft hem dan toch genekt. De controversiële Britse mediafiguur Piers Morgan (55) is met onmiddellijke ingang gestopt als presentator van het populaire ‘Good Morning Britain’. Hij nam die beslissing zelf nadat hij opnieuw felle kritiek kreeg over z'n harde aanpak van de echtgenote van prins Harry (36). Morgan staat al jaren bekend om z’n straffe uitspraken, maar z’n haat voor Meghan zit wel heel diep. En dat terwijl de twee jaren geleden nog gezellig koffietjes zaten te drinken...
 2. Van mijnwerkersdochter tot countrylegende: zangeres Loretta Lynn op 90-jarige leeftijd overleden
  Celebrities
  4

  Van mijnwer­kers­doch­ter tot countryle­gen­de: zangeres Loretta Lynn op 90-jarige leeftijd overleden

  De Amerikaanse countryzangeres Loretta Lynn is dinsdag bij haar thuis in Hurricane Mills, Tennesee op 90-jarige leeftijd overleden. Dat heeft haar familie bevestigd aan ‘The Guardian’. Lynn, die onder andere bekend is van wereldhits als ‘You Ain’t Woman Enough (To Take My Man)’ en ‘Coal Miner’s Daughter’ trouwde op vijftienjarige leeftijd als dochter van een mijnwerker en verwerkte die levenservaringen later in haar nummers.