Sharon Osbourne
Volledig scherm
Sharon Osbourne © Richard Shotwell/Invision/AP

Sharon Osbourne ontslagen bij talkshow na rel rond Meghan Markle: “En toch ben ik géén racist”

CelebritiesSharon Osbourne (68) is ontslagen bij de Britse talkshow ‘The Talk', nadat ze Piers Morgan verdedigde. Die laatste zei in zijn eigen programma ‘Good Morning Britain’ dat hij niet geloofde dat hertogin Meghan Markle zelfmoordgedachten had tijdens haar jaren bij de koninklijke familie. 

4 reacties

 • jan de reus

  6 maanden geleden
  We leven in een tijd vol van hysteriën: de klimaathysterie, de genderhysterie en vooral de racismehysterie die vele totaal onschuldige slachtoffers maakt!
 • Anna Lobjanidze

  6 maanden geleden
  Ik heb die aflevering gezien en er was dus geen één die Sharon precies kon vertellen wat Piers nu gezegd had dat racistisch was. Vrije meningsuiting, bestaat dat tegenwoordig nog?
 • Mark Vermeulen

  6 maanden geleden
  Dit artikel bevat een fout, Piers Morgan zei nooit dat hij niet geloofde dat hertogin Meghan Markle zelfmoordgedachten had tijdens haar jaren bij de koninklijke familie maar heeft duidelijk uitgelegd dat hij het onwaarschijnlijk vond dat de het koninklijs paleis haar niet zou hebben geholpen indien zij hier weet van hadden.
 • Peter Tijdgad

  6 maanden geleden
  De dag van vandaag is niet overdreven maar volledig over , men mag niks zeggen of het begrip is totaal verkeerd opgevat of men verwoord het totaal anders ! Het draait altijd om racisme of dat nu zwart of wit is vind er totaal heel heel over , zou zeggen welkom in deze leuke wereld . vroeger hoort men dit niet !
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Rolling Stones waren niet op begrafenis van drummer Charlie Watts, maar maken wel tong-logo zwart
  Muziek

  Rolling Stones waren niet op begrafenis van drummer Charlie Watts, maar maken wel tong-logo zwart

  Mick Jagger, Ronnie Woods en Keith Richards konden niet bij de uitvaart van hun vriend Charlie Watts zijn vanwege de reisrestricties tussen het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De Stones zaten al in Amerika toen Watts overleed, waardoor heen en weer reizen onmogelijk was. Watts overleed op 24 augustus op 80-jarige leeftijd en werd vorige week begraven in intieme kring, in zijn thuisstad Devon.