Sharon Osbourne
Volledig scherm
Sharon Osbourne © Jordan Strauss/Invision/AP

Sharon Osbourne eist 2 miljoen schadevergoeding na ontslag bij talkshow

CelebritiesSharon Osbourne (68) heeft klacht ingediend bij de Amerikaanse zender CBS nadat ze er ontslagen is voor vermeend racisme. Als presentatrice van ‘The Talk’ verdedigde ze Piers Morgan, nadat die beweerde dat hij “niets geloofde” uit het interview van Meghan Markle. 

5 reacties

 • Nicole Aerts

  6 maanden geleden
  Het is niet alleen hier in België dat zulke toestanden gebeuren omdat je vrij uw mening gegeven hebt het bestaat overal en evenzeer het opkomend racisme tegen blanken.
 • Guy Soetewey

  6 maanden geleden
  Goed dat ze niet op haar kop laat zitten door de pamperaars
 • Tamzin Andersen

  6 maanden geleden
  Groot gelijk, dat zelfgenoegzaam correct politiek gedoe dient enkel om mensen de mond te snoeren.
 • patrick de bock

  6 maanden geleden
  Gelijk wat er gebeurt in Amerika, daar wordt altijd een schadevergoeding gevraagd van miljoenen! Als de verzekeringsmaatschappijen dat steeds moeten betalen dan liggen de premies daar zeker pokkehoog?
 • Frans Vandermaelen

  6 maanden geleden
  En ze heeft groot gelijk. De mensen worden die politiek correcte bagger kotsbeu.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).