Shania Twain tijdens de AMA’s.
Volledig scherm
Shania Twain tijdens de AMA’s. © Chris Pizzello/Invision/AP

Shania Twain wil in duet met Post Malone

CelebritiesOok Shania Twain heeft de beelden gezien van Post Malone die enthousiast meezong en -danste met haar optreden tijdens de American Music Awards, zondag. De Canadese zangeres heeft daarom een duet geschreven dat ze met haar collega-muzikant wil opnemen.

0 reacties

 1. INTERVIEW. Tv-maker Dominique Van Malder (46) na z’n maagverkleining: “Ik verwacht dat Kevin Janssens nu wel serieuze concurrentie gaat krijgen, ja”
  PREMIUM
  8

  INTERVIEW. Tv-maker Dominique Van Malder (46) na z’n maagver­klei­ning: “Ik verwacht dat Kevin Janssens nu wel serieuze concurren­tie gaat krijgen, ja”

  De acteur zet een opmerkelijke metamorfose neer, maar deze keer is ze niet gespeeld. Dominique Van Malder (46) speelde na een maagverkleining het ‘gewicht van een jongvolwassene’ kwijt. Een gastric bypass - onderwerp van een vierdelige docu - maakte hem slanker, gelukkiger en emotioneler. “Nu ik eten niet langer gebruik om mij te troosten, schiet ik snel vol. Als mijn zoon mij vastgrabbelt en zegt: ‘Oh papa, da’s de eerste keer in mijn leven dat ik rond u kan om te knuffelen’, gaan de sluizen open.”
 2. David Beckham steekt de draak met echtgenote in make-up-tutorial: “Blijkbaar is dit de beste manier volgens Victoria Beckham beauty!”
  Celebrities
  1

  David Beckham steekt de draak met echtgenote in ma­ke-up-tutorial: “Blijkbaar is dit de beste manier volgens Victoria Beckham beauty!”

  In een nieuwe video van Victoria Beckham op de TikTok verschijnt niet zij, maar haar man David Beckham voor een ‘make-up tutorial’. Het filmpje wordt gepost nadat Victoria Beckham eerst zélf haar make-up routine deelde. David Beckham doet alsof ook hij zijn make-up routine deelt en gaat op de video aan de slag met verschillende kwasten. Al blijkt hij al snel de spot te drijven met zijn lieftallige vrouw: “Blijkbaar is dit de beste belichting in ons huis. Daar ben ik het mee eens, al heb ik geen idee wat ik aan het doen ben.”