RV
Volledig scherm
© RV

Shania Gooris werd hard aangepakt nadat ze badpakfoto deelde: "Ik was een slet en moest iets aan mijn hangborsten laten doen"

ShowbizzDe eerste levensjaren van Shania Gooris, de 17-jarige dochter van Kelly Pfaff en Sam Gooris, kon iedereen op televisie volgen in de realityreeks rond de familie Pfaff. Maar toen er in 2011 een einde kwam aan de reeks, kregen we Shania en alle andere Pfaff-kleinkinderen minder te zien. Tot Shania vorige zomer een badpakfoto op Instagram deelde en heel wat kritiek kreeg.

85 reacties

 • Steven Goossens Schenck von Toutenburg

  5 jaar geleden
  Hoge bomen vangen veel wind! Niks van aantrekken en gewoon verder gaan.
 • Annie Darden

  5 jaar geleden
  Niets speciaals. Ieder heeft zijn mening wat mooi is en wat niet. Maar als je in de media komt, moet je natuurlijk ook tegen kritiek kunnen.
 • Patrick Martens

  5 jaar geleden
  Schoon juffrouwke, juist gelijk de mama.
 • Jean-Pierre Vercruysse

  5 jaar geleden
  Heel die zaak is flink overdreven!! Deze vrouw is zeker niet lelijk, integendeel!
 • Geert Matthys

  5 jaar geleden
  Niet lelijk, ook niet knap, de ouders zijn ook geen modellen dus kzie het probleem niet
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.