Richard Shotwell/Invision/AP
Volledig scherm
© Richard Shotwell/Invision/AP

Selena Gomez over haar Disney-periode: “Ik heb mijn leven weggegeven op jonge leeftijd”

CelebritiesSinds het populaire Disney Channel-programma ‘Wizards of Waverly Place’ eindigde in 2012 was Selena Gomez (29) niet meer te zien in tv-producties. Maar met de nieuwe Hulu-reeks ‘Only Murders in the Building’, komt daar nu definitief een einde aan. Een ver-van-haar-bed-show in vergelijking met Disney Channel, al was dat precies wat ze nodig had. 

 1. Chocobaron, Louis Vuitton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlanders en Fransen woont in ons land
  PREMIUM
  CELEBRITIES

  Chocobaron, Louis Vuit­ton-baas en luxepaus: tien procent van de rijkste Nederlan­ders en Fransen woont in ons land

  Niet alleen Nutella-baas Giovanni Ferrero (58) waardeert het Belgische belastingsysteem. Vooral ook schatrijke noorder- en zuiderburen vestigen zich hier. “Ons land is voor rijkaards dan ook bijzonder aantrekkelijk”, vertelt professor Michel Maus aan ‘Dag Allemaal’. Al geeft hij toch graag mee dat die buitenlandse miljardairs hier niet helemaal vrij spel krijgen.
 2. “Alsof hij de realiteit niet langer onder ogen wil zien”: geliefden van Jack Nicholson vrezen voor acteur
  PREMIUM
  Celebrities

  “Alsof hij de realiteit niet langer onder ogen wil zien”: geliefden van Jack Nicholson vrezen voor acteur

  “Hij beleeft triestige laatste dagen.” Ooit was hij een veelgevraagd en populair Hollywoodacteur, maar tegenwoordig brengt Jack Nicholson (85) z’n dagen door in afzondering. Het gevolg van gezondheidsproblemen, klinkt het. Intussen is het al meer dan een jaar geleden dat hij z’n gezicht nog eens liet zien, tot grote wanhoop van z’n omgeving. “Het is alsof hij de realiteit niet meer onder ogen wil zien.”
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.