Selena Gomez
Volledig scherm
PREMIUM
Selena Gomez © Photo News

Selena Gomez is op haar dertigste helemaal klaar voor de ware: “Ik snak naar een relatie. Op dit moment is elke man oké voor mij”

CelebritiesSelena Gomez werd deze week 30 en daar is de zangeres en actrice niet rouwig om, zo weet ‘Story’. Met veel plezier neemt ze afscheid van haar jaren als twintiger, die getekend werden door depressies, paniekaanvallen en vervloekte relaties met wereldsterren. Toch kijkt Gomez hoopvol naar de toekomst en wil ze zich graag settelen. “Maar soms slaat de angst toe en denk ik: ik blijf alleen.”

3 reacties

 • Jelle van Elsacker

  4 maanden geleden
  Elke man goed? Ik ben een simpele bouwvakker, is dat goed genoeg voor u ?
 • Johan Bongers

  4 maanden geleden
  Toch opmerkelijk hoe vrouwen ineens een man in hun leven wel zien zitten als de biologische klok begint te tikken. Ze zien eigenlijk vooral die baby wel zitten, de man komt uiteindelijk pas op de tweede plaats. Misschien kan HLN voor haar mannelijke talrijke lezers daar eens een reeks aan wijten of moeten wij het telkens maar weer met de sportsectie stellen?
 • Dimitri Zotte

  4 maanden geleden
  De ware voor beide kanten zoals vriendschap en relatie is gebaseerd op eerlijkheid elkaar respecteren zoals ze zijn en elkaar vertrouwen en da zijn goei eigenschappen.