Brendan Fraser in 'The Mummy Returns'.
Volledig scherm
PREMIUM
Brendan Fraser in 'The Mummy Returns'. © RTL

Seksueel misbruik, financiële put en gesukkel met zijn lijf: waarom Brendan Fraser een decennium geleden van de radar verdween

CelebritiesEen uitdijende buik en een kalend hoofd, maar nog steeds dezelfde grote ogen en bedeesde glimlach. Toen Brendan Fraser (52) dit weekend op een rode loper verscheen, zorgde dat voor een zucht van opluchting bij z'n fans, want Fraser was al lange tijd niet meer in het openbaar verschenen. Nochtans leek er na zijn rol in de ‘Mummy’-franchise een mooie toekomst voor hem weggelegd. Tot hij tien jaar geleden plots helemaal uit de spotlights verdween. En niet omdat hij de filmbusiness beu was, zo blijkt. 

 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.