De Scientology Kerk hield wel degelijk audities voor potentiële vriendinnen voor Tom Cruise. Een oud-lid, dat de kerk na 22 jaar heeft verlaten, bevestigt dat al jaren rondzingende gerucht.
Volledig scherm
De Scientology Kerk hield wel degelijk audities voor potentiële vriendinnen voor Tom Cruise. Een oud-lid, dat de kerk na 22 jaar heeft verlaten, bevestigt dat al jaren rondzingende gerucht. © EPA

Scientology hield wel degelijk audities voor potentiële partners voor Tom Cruise: “Belachelijk, maar absoluut gebeurd”

ShowbizzDe Scientology Kerk hield wel degelijk audities voor potentiële vriendinnen voor Tom Cruise. Een oud-lid, dat de kerk na 22 jaar heeft verlaten, bevestigt dat al jaren rondzingende gerucht.

13 reacties

 • Lieve Geyter

  2 jaar geleden
  Tom blijft bij scientologie omdat hij daar aanbid wordt, hij heeft veel aandacht nodig en de sekte heeft dollars nodig en publiciteit voor nog meer leden, t’is toch gene slimme hij laat zich gebruiken.
 • Dennis Longueville

  2 jaar geleden
  Scientology geeft de tools die men kan toepassen om dingen in het leven te verbeteren of aan te pakken. Ik raad aan om iets van de technologie te lezen of te bekijken. Kwestie van de klok langs twee kanten te horen luiden. Het is alleen waar als het waar is voor jou. Ik ken vele Scientologen en het zijn vriendelijke, behulpzame en leuke mensen.
 • Rody Franks

  2 jaar geleden
  Ik snap niet dat er in de 21e eeuw nog zoveel achterlijkheid heerst, het lijkt wel of enkel de agnosten en atheisten de verlichting hebben meegemaakt. Je korte leven vergooien aan sektes en religie, hoe dwaas kan je zijn?
 • Louis Bouduin

  2 jaar geleden
  Wie heeft hier eigenlijk zaken mee? Mijn zuster is toen tijds ook aan de man geholpen met een beetje hulp van meneer pastoor. Dit is 50 jaar geleden en ze is nog altijd gelukkig getrouwd, of wat je daar dan ook mag onder verstaan.
 • Lore Kluwer

  2 jaar geleden
  En dan? Blijft een topacteur. Ik kijk al uit naar de sequel op The Edge of Tomorrow. Spijtig dat er nooit een vervolg gekomen is op Oblivion, ook een topfilm.
 1. Kan in opspraak gekomen Armie Hammer ooit nog opnieuw aan de bak in Hollywood na beschuldigingen van kannibalisme?
  PREMIUM
  Celebrities

  Kan in opspraak gekomen Armie Hammer ooit nog opnieuw aan de bak in Hollywood na beschuldi­gin­gen van kannibalis­me?

  “Ik ben erg trots op m'n afkomst, maar ik zou graag mijn eigen nalatenschap hebben. Ik hoop dat die niets te maken heeft met mijn achternaam, maar alles met mijn persoon zelf." Profetische woorden, want Armie Hammer (34), een steenrijke vrouwenmagneet, hééft naam gemaakt. Als acteur, maar ook - en vooral - als liefhebber van sadistische seks en gegrild mensenvlees. Of dat z'n carrière onherstelbaar beschadigd heeft, valt nog af te wachten volgens Dan Hassler-Forest, docent mediastudies: “De aantijgingen zijn zo sensationeel en ongebruikelijk dat heel wat mensen ze moeilijk serieus gaan kunnen nemen.”
 1. “Voulez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'
  Play
  Uit de Kleren

  “Vou­lez-vous coucher avec moi?” Singles Dean en Athita gaan 'Uit De Kleren'

 2. Winkeliers achtervolgen dief en vangen hem voor politie
  Play
  Op Interventie

  Winkeliers achtervol­gen dief en vangen hem voor politie