ATTN
Volledig scherm
© ATTN

Schwarzenegger leest Trump de les: "Ik weet wat over nazi's, ik ben ermee opgegroeid"

Arnold Schwarzenegger heeft in een filmpje de Amerikaanse president Donald Trump en Amerikanen die neonazi's steunen de grond ingeboord. De acteur werd in 1947 in Oostenrijk geboren en voelt zich daarom moreel verplicht om zijn mond open te trekken over de bijeenkomst van neonazi's in Charlottesville.

  1. Heftige beelden tonen hoe fel het er echt aan toeging in Charlottesville: "Er zullen nog veel mensen sterven voor we hier klaar zijn"

    Heftige beelden tonen hoe fel het er echt aan toeging in Charlottes­vil­le: "Er zullen nog veel mensen sterven voor we hier klaar zijn"

    De beschuldigende vingers vliegen heen en weer na het bijzonder gewelddadige weekend in Charlottesville , maar hoe ging het er nu echt aan toe tijdens de extreemrechtse protestmars? Verslaggeefster Elle Reeve ging mee de straat op en maakte een onthutsende reportage voor VICE News. "Er zullen nog veel meer mensen sterven vooraleer we hier klaar zijn", waarschuwt Alt Right-kopstuk Christopher Cantwall in de documentaire hieronder.