Victoria Beckham attending the Yves-Saint-Laurent fashion show in Paris on march 1st 2022.
Volledig scherm
Victoria Beckham attending the Yves-Saint-Laurent fashion show in Paris on march 1st 2022. © Photo News

Schuldenberg van Victoria Beckham loopt op tot 64 miljoen euro: “Dit is wat haar een identiteit geeft”

CelebritiesVictoria Beckham (48) zit met haar modebedrijf ‘Posh Spice’ in slechte papieren. Wat ooit een succesvol modelabel was, kent nu een onzekere toekomst. De schuldenberg loopt op tot 64 miljoen euro, maar Victoria blijft haar passionele zelve. “Ondanks de zware obstakels is ze een strijder met een grote passie.”

6 reacties

 • willy zachel

  1 maand geleden
  Die schuld is eigenlijk maar het resultaat van een duur hobby ! Er van wakker liggen zullen ze zeker niet doen ! Desnoods betaal haar man het van zijn zakgeld
 • nicky vandee

  1 maand geleden
  Vent legt wel bij ze is nog niet failliet
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 maanden geleden
  Niet alles wat blinkt is goud ...
 • Johan Herings

  2 maanden geleden
  David legt wel bij
 • Robert Thomassen

  2 maanden geleden
  Aan alles komt een eind, behalve aan een worst zijn twee einden. Sterke schouders die de weelde kunnen dragen.
 1. Vijftiger Helena Christensen imponeert met lingeriefoto’s: “Het resultaat van gezond eten en een actief leven”
  Celebrities
  5

  Vijftiger Helena Christen­sen imponeert met lingeriefoto’s: “Het resultaat van gezond eten en een actief leven”

  Vergeet Bella Hadid, Kendall Jenner of zelfs de ‘Victoria’s Secret’-engeltjes. Hét lingeriemodel dat dezer dagen furore maakt is niemand minder dan Helena Christensen. 53 is ze ondertussen, maar de Deense heeft niet aan schoonheid ingeboet. Dat bewijst ze met een resem sexy kiekjes voor het Britse label Coco de Mer. “Ik straal iets uit waardoor ik anderen kan inspireren.”
 2. Hailey Bieber sprak na huwelijk met Justin nog met Selena Gomez: “Wij zijn allemaal verder gegaan, waarom de rest van de wereld niet?”
  CELEBRITIES

  Hailey Bieber sprak na huwelijk met Justin nog met Selena Gomez: “Wij zijn allemaal verder gegaan, waarom de rest van de wereld niet?”

  Hailey Bieber en Justin Bieber vierden op veertien september nog hun vierde huwelijksverjaardag, maar toch kunnen velen de afgelopen relatie tussen Justin en Selena Gomez niet loslaten. Volgens Jelena-fans zou Hailey Justin van haar hebben afgepakt. Het model praat nu voor het eerst over de beschuldigingen in een podcast-aflevering van Alex Cooper’s ‘Call Her Daddy’ en onthult dat ze Selena Gomez zelf nog heeft gesproken. “Ik had nooit iets met Justin terwijl hij in een relatie zat.”