Alan Cumming.
Volledig scherm
Alan Cumming. © BrunoPress/Infphoto

Schotse acteur Alan Cumming geeft lintje terug waarmee koningin Elizabeth hem eerde: “Mijn ogen zijn geopend”

CelebritiesDe gelauwerde Schotse acteur Alan Cumming (58), onder meer bekend van de serie ‘The good wife’, heeft onlangs de koninklijke onderscheiding teruggegeven waarmee Queen Elizabeth hem in 2009 eerde. Hij wil niet meer in één adem worden genoemd met het Britse Rijk vanwege ‘giftige’ wandaden uit het verleden.

 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 2. Na aanklacht van mishandeling: berichten met vermeend slachtoffer lijken onschuld te bewijzen van ‘Marvel’-acteur Jonathan Majors
  CELEBRITIES

  Na aanklacht van mishande­ling: berichten met vermeend slachtof­fer lijken onschuld te bewijzen van ‘Mar­vel’-ac­teur Jonathan Majors

  De advocaat van Jonathan Majors haalt alles uit de kast om de onschuld van de ‘Creed III’-ster te bewijzen. De Amerikaanse acteur werd vorige week gearresteerd voor wurging, mishandeling en intimidatie. Hij zou betrokken zijn bij een huiselijke ruzie, waarbij een 30-jarige vrouw lichtgewond raakte. Maar nu zijn er berichten opgedoken waarin de vrouw in kwestie toegeeft dat zij degene was die fysiek geweld tegen hem gebruikte.