Arnold Schwarzenegger
Volledig scherm
Arnold Schwarzenegger © Brunopress

Scheiding Arnold Schwarzenegger na tien jaar eindelijk officieel

CelebritiesNa een proces van ruim tien jaar is het huwelijk tussen Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver eindelijk officieel ontbonden. Shriver vroeg al in juni 2011 een scheiding aan wegens ‘niet te repareren onenigheden’, nadat ze 25 jaar getrouwd waren. Maar veel vaart zetten de twee sindsdien niet achter de scheiding, ondanks dat ze al jaren apart van elkaar leefden.

0 reacties

 1. Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”
  PREMIUM
  Celebrities

  Romy Schneider had bewogen relatie met haar moeder: “Ik geloof dat zij een affaire had met Hitler”

  Meer dan veertig jaar na haar vroegtijdige overlijden blijft Romy Schneider een icoon van de Europese cinema. Vanaf 24 maart loopt in Palace in Brussel een tentoonstelling over leven en werk van de Duitse actrice. Romy was amper zeventien toen ze doorbrak met haar vertolking van de tragische keizerin Sissi. Maar ook het privéleven van de Duitse zat vol drama. In twee delen blikken we terug op haar turbulente biografie. Vandaag staan we stil bij het begin van haar carrière en de moeilijke relatie met haar moeder en stiefvader. “Romy noemde hem in interviews ‘een pooier’.”
 2. “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras
  Livios

  “Het is belangrijk om een lichte helling te voorzien voor de afwatering": alles wat je moet weten over de plaatsing van een terras

  Een terras plaatsen doe je beter niet in de winter. Negatieve temperaturen kunnen dan immers roet in het eten gooien. De lente ligt gelukkig om de hoek: hét moment dus om na te denken over deze verbinding tussen je woning en je tuin. Maar waar moet je zoal rekening mee houden bij het aanleggen van een terras? Bouwsite Livios vroeg het aan Denis Squedin van Tegels Depaepe uit Wevelgem.