Madonna, Jennifer Lopez en Gina Lollobrigida.
Volledig scherm
PREMIUM
Madonna, Jennifer Lopez en Gina Lollobrigida. © PN/EPA/afp

Schaamteloos profiteren of ware liefde? Een overzicht van Hollywood-diva’s en hun toyboy’s

CelebritiesNu popster Madonna (63) een punt heeft gezet achter haar relatie met de veel jongere danser Ahlamalik Williams (28), blijkt eens te meer dat de liefde tussen een rijpere vrouwelijke beroemdheid en een jonge ‘toyboy’ vaak geen lang leven beschoren is. De motieven van de heren in kwestie om een veel oudere beroemdheid te beminnen, lijken bovendien meer dan eens dubieus. Een overzicht van enkele opmerkelijke romances.

1 reactie

 • Eric Urkens

  2 maanden geleden
  Als die oude dames opgelicht willen worden is dat hun zaak. Maar weet, iedere relatie tussen een oude man of vrouw en hun veel jongere partner is economisch te verklaren.een arme oude man of vrouw in relatie met een rijke jonge partner komt weinig voor.
 1. Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfronteerd door haar slachtoffers: “Ik was gewoon een seksspeeltje met een hartslag”
  Celebrities

  Ghislaine Maxwell werd in rechtbank geconfron­teerd door haar slachtof­fers: “Ik was gewoon een seksspeel­tje met een hartslag”

  Ghislaine Maxwell is veroordeeld voor seksueel misbruik in de zaak rond Jeffrey Epstein. De strafmaat werd dinsdag bepaald door de rechtbank: 20 jaar cel. Te weinig, zo vinden haar slachtoffers, die alles op alles hebben gezet om de straf zo zwaar mogelijk te maken. “Ik heb twee keer zelfmoord proberen plegen omwille van wat ze mij heeft aangedaan”, aldus Sarah Ransome, één van de vrouwen die deze week kwam getuigen.