Ryan Reynolds showt dansmoves voor nieuwe kerstfilm (tot groot jolijt van zijn vrouw Blake Lively)

CelebritiesRyan Reynolds (46) is al helemaal in kerststemming. De acteur deelde op zijn Instagramaccount een video van een dansrepetitie voor zijn nieuwe kerstfilm ‘Spirited’. “Je moet bereid zijn om ergens slecht in te zijn… als je er iets minder slecht in wil zijn?”, vraagt de Canadese acteur zich luidop af.

  1. Nigeriaanse zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”
    Play
    Celebrities

    Nigeriaan­se zanger deelt briefjes van 100 dollar uit nadat hij twee uur te laat komt: “Zijn manier om zich te excuseren”

    Asake (27), een populaire Nigeriaanse zanger, is dit weekend met ruim twee uur vertraging begonnen aan zijn optreden in het Britse Birmingham. Een vertraging waar de fans duidelijk niet mee gediend waren. Vooraleer de zanger eindelijk op het podium verschijnt, is er dan ook veel boegeroep te horen. Na enkele liedjes haalt Asake plots verschillende briefjes van 100 dollar (zo’n 95 euro) uit zijn broekzak en begint die uit te delen. “Een manier om zich te excuseren na zijn vertraging”, aldus de fans.