Rupert Grint.
Volledig scherm
Rupert Grint. © Vianney Le Caer/Invision/AP - Fotomontage HLN

Rupert Grint verklaart waarom hij niet naar begrafenis van Robbie ‘Hagrid’ Coltrane ging

CelebritiesZe werkten meer dan 10 jaar lang intensief samen en hadden een bijzondere vriendschap, maar toch was Rupert Grint (34) niet aanwezig op de begrafenis van Robbie Coltrane, die de rol van Rubeus Hagrid vertolkte in de ‘Harry Potter’-reeks. In een interview met mannenblad ‘GQ’ legt de Britse acteur uit waarom hij besloot om de uitvaart niet bij te wonen.

 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. Leonardo DiCaprio richt z'n pijlen op dit Vlaamse topmodel: “Ze amuseerden zich tot in de vroege uurtjes”
  PREMIUM
  Celebrities
  11

  Leonardo DiCaprio richt z'n pijlen op dit Vlaamse topmodel: “Ze amuseerden zich tot in de vroege uurtjes”

  Sinds Leonardo DiCaprio (48) Camila Morrone (25) aan de deur zette, verschijnt hij aan de lopende band met jonge modellen. Na Gigi Hadid (27) is de zoveelste in rij nu het Vlaamse topmodel Rose Bertram (28). Maar er zijn ook andere - en jongere - kapers op de kust. Aan welke vrouwen wordt hij momenteel gelinkt? Wie is die Vlaamse schone precies? En waarom lukt het de acteur niet om de ware te vinden?
 3. “Miljoenen verdiend, maar niet door te acteren”: waar was ‘Harry Potter’-ster Rupert Grint de laatste jaren?
  PREMIUM
  Celebrities

  “Miljoenen verdiend, maar niet door te acteren”: waar was ‘Harry Pot­ter’-ster Rupert Grint de laatste jaren?

  ‘Harry Potter’-ster Rupert Grint (34) lijkt stilaan z’n comeback te maken op het kleine en grote scherm. Zo dook de acteur deze week onverwacht op in een aflevering van de Netflix-hit ‘Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities’. En volgend jaar kan je de Brit bewonderen in de horrorprent ‘Knock at the Cabin’, z'n eerste filmrol sinds 2015. Nochtans keerde Grint een tijdje het acteren de rug toe. Wat was er precies aan de hand? En hoe komt het dat de acteur de voorbije jaren toch veel poen kon binnenrijven? “Ik dacht: dit is zo allesverslindend. Wil ik dit nog wel?”