Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Rupert Grint over lastige relatie met J.K. Rowling: “Ze is een tante waar ik het niet mee eens ben”

CelebritiesRupert Grint (33) heeft zich uitgesproken over z’n relatie met J.K Rowling in een column van ‘The Times’. In de tekst laat de acteur weten dat hij de schrijfster ziet als een soort tante. “Ik ben het niet per se eens met alles wat mijn tante zegt, maar ze is nog steeds mijn tante. Het is een lastige.”

15 reacties

 • Jean Gallet

  4 maanden geleden
  Tante JK heeft 1000% gelijk. Je geslacht is man of vrouw. Dat bewijzen de biologische verschillen; penis of vagina, baarmoeder en eierstokken. Maandstonden. Hoe men zich indenficeert is persoonlijk. Maar het mag niet opgedrongen worden door woke fanaten. En modeverschijnselen zoals non binair enz moeten zeker niet.
 • Ellen Lenseclaes

  4 maanden geleden
  Hij heeft helemaal gelijk. Ze zou beter soms leren van gewoon te zwijgen
 • Johan Cobbaert

  4 maanden geleden
  Iedereen heeft zogezegd recht op een eigen mening behalve als die niet naar de zin is van de anonieme woke gemeenschap, een fanatieke bende doorgeslagen internethelden. JKR heeft in dit niet alleen gelijk maar zegt ook wat wetenschappelijk een bewezen feit is.
 • Peter Snoeks

  4 maanden geleden
  Zolang ze maar uit mijn buurt blijven.
 • Nema De Geest

  4 maanden geleden
  Ik denk dat veel mensen hun biologieboeken van hun kindertijd best eens zouden vervangen door een modern exemplaar. De moderne (harde) wetenschap erkent al langer dat geslacht veel complexer is dan ooit gedacht. Maar dat is voor veel mensen moeilijk te aanvaarden. Dat wil echter niet zeggen dat mensen met onwetenschappelijke meningrn zoals Rowling aan de schandpaal genageld moeten worden. Deze jongeman ziet het goed.