Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ruby Rose afgevoerd naar het ziekenhuis met ernstige complicaties: “Urenlang geen plek”

CelebritiesDe Australische actrice Ruby Rose (35), onder meer bekend van de serie ‘Orange Is the New Black’, is gisteren naar eigen zeggen afgevoerd naar het ziekenhuis met ernstige complicaties na een eerdere ingreep. Hoewel ze duidelijk met spoed hulp nodig had, moest ze uren wachten vooraleer ze ergens terecht kon.

 1. Rolling Stones waren niet op begrafenis van drummer Charlie Watts, maar maken wel tong-logo zwart
  Muziek

  Rolling Stones waren niet op begrafenis van drummer Charlie Watts, maar maken wel tong-logo zwart

  Mick Jagger, Ronnie Woods en Keith Richards konden niet bij de uitvaart van hun vriend Charlie Watts zijn vanwege de reisrestricties tussen het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. De Stones zaten al in Amerika toen Watts overleed, waardoor heen en weer reizen onmogelijk was. Watts overleed op 24 augustus op 80-jarige leeftijd en werd vorige week begraven in intieme kring, in zijn thuisstad Devon.
 2. Het megacomplex van Will Smith, het duurste penthouse en een onderwatertunnel: dit zijn de duurste villa’s van Hollywood (deel 2)
  PREMIUM
  Celebrities

  Het megacom­plex van Will Smith, het duurste penthouse en een onderwater­tun­nel: dit zijn de duurste villa’s van Hollywood (deel 2)

  The Weeknd mag zich sinds kort de trotse eigenaar noemen van een monstervilla in Bel Air, die hij vorige maand voor 60 miljoen euro (!) van de bekende Nederlander Reinout Oerlemans kocht. De rapper krijgt er meteen een resem bekende buren bij, want ook Jennifer Lopez, Tom Cruise en Ellen DeGeneres (ver)kochten er de voorbije jaren peperdure villa’s. Wij zetten de allerduurste celebrityhuizen voor u op een rijtje, inclusief beelden van het interieur.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).