Tony Blair
Volledig scherm
Tony Blair © EPA

Rockopera over het leven van de Britse oud-premier Tony Blair in de maak

CelebritiesDe voormalige Britse premier Tony Blair (67) vormt de inspiratiebron voor een nieuwe rockopera die zal worden opgevoerd in het Londense Turbine Theatre in Battersea Power Station. Komiek Harry Hill (56) is naar verluidt aan boord om songteksten voor de opera te schrijven, met als inspiratie het verhaal van het leven van Blair, melden Britse media.

0 reacties

 1. T.I. en echtgenote in steeds nauwere schoentjes na beschuldigingen van verkrachting en kidnapping: “De getuigenissen zijn griezelig gelijkaardig”
  Celebrities

  T.I. en echtgenote in steeds nauwere schoentjes na beschuldi­gin­gen van verkrach­ting en kidnapping: “De getuigenis­sen zijn griezelig gelijkaar­dig”

  Het net begint zich te sluiten rond de Amerikaanse rapper T.I. (40) en zijn echtgenote Tameka ‘Tiny’ Harris (45), die door zo'n dertig vrouwen beschuldigd worden van verkrachting, kidnapping en het drogeren van hun slachtoffers. Een advocaat, Tyrone A. Blackburn, heeft in naam van elf van de vrouwen contact opgenomen met de wetshandhaving in twee verschillende Amerikaanse staten.
 1. Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"
  Play

  Noémi en Michael gaan uit de kleren voor elkaar: "Ik ben heel open minded, maar kan ook zonder seks"

 2. Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren
  Play

  Zo willen BV's meer Vlamingen overtuigen om zich te laten vaccineren