Onze reporter met Robert Pattinson in LA.
Volledig scherm
Onze reporter met Robert Pattinson in LA. © HFPA

Robert Pattinson aan HLN.be: "Heb meermaals overwogen om te stoppen met acteren"

ExclusiefRobert Pattinson groeide dankzij het overdonderende succes van 'Twilight' in een mum van tijd uit tot één van de grootste sterren in Hollywood, en daar heeft de Britse acteur lang moeite mee gehad. Pattinson kampt naar eigen zeggen al jarenlang met paniekaanvallen en hij wist tot voor kort niet goed hoe hij met zijn bekendheid moest omgaan: "Ik kreeg als jonge acteur vlak voor elke auditie een paniekaanval. Dat was zo pijnlijk dat ik meermaals heb overwogen om definitief te stoppen met acteren."

 1. Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren
  PREMIUM
  Celebrities

  Evenveel drama in het echt als op het kleine scherm: acteurs van ‘The O.C.’ vliegen elkaar in de haren

  Op tv waren ze de beste vrienden, maar in het echte leven liep het wel even anders tussen de cast van ‘The O.C.’. De populaire nilliesreeks over een groepje rijkeluizen uit Orange County in Californië liep in 2007 af, maar de gevolgen van hun tijd op de set zinderen nog altijd na. Mischa Barton (35), één van de belangrijkste hoofdrollen uit de reeks, liet zich afgelopen week vernietigend uit over haar collega’s. “Toen mochten vrouwen nog niet vertellen over hoe ze behandeld werden”, klonk het. Haar co-sterren kunnen er niet om lachen en wijzen net Barton aan als schuldige. Wat was daar allemaal gaande op de set?
 2. Emotionele Adele doorbreekt mediastilte om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtigheid voor de slachtoffers”
  Celebrities

  Emotionele Adele doorbreekt mediastil­te om brand Grenfell te herdenken: “Nog steeds geen gerechtig­heid voor de slachtof­fers”

  Adele toont zich zelden nog in het openbaar, maar wanneer haar iets na aan het hart ligt, maakt ze graag een uitzondering. Het is namelijk vier jaar geleden dat een brand uitbrak in de Grenfell Toren. Een tragedie die het leven eiste van 72 mensen en tot op vandaag vele vragen onbeantwoord laat. De zangeres was tijdens de gebeurtenis een van de eerste die zich naar de plaats delict haastte en brengt daarom een eerbetoon aan de slachtoffers.