Onze reporter met Robert Pattinson in LA.
Volledig scherm
Onze reporter met Robert Pattinson in LA. © HFPA

Robert Pattinson aan HLN.be: "Heb meermaals overwogen om te stoppen met acteren"

ExclusiefRobert Pattinson groeide dankzij het overdonderende succes van 'Twilight' in een mum van tijd uit tot één van de grootste sterren in Hollywood, en daar heeft de Britse acteur lang moeite mee gehad. Pattinson kampt naar eigen zeggen al jarenlang met paniekaanvallen en hij wist tot voor kort niet goed hoe hij met zijn bekendheid moest omgaan: "Ik kreeg als jonge acteur vlak voor elke auditie een paniekaanval. Dat was zo pijnlijk dat ik meermaals heb overwogen om definitief te stoppen met acteren."

 1. Rapper Soulja Boy aangeklaagd voor seksueel misbruik, geweld en gijzeling
  Celebrities

  Rapper Soulja Boy aange­klaagd voor seksueel misbruik, geweld en gijzeling

  Een voormalig assistent van Soulja Boy, onder andere bekend van de hit ‘Crank That’, heeft een aanklacht tegen de rapper ingediend. Dat melden Amerikaanse media. De vrouw beschuldigt hem onder meer van seksueel misbruik. Ook zou de 30-jarige Amerikaan haar gegijzeld hebben. Tot slot weigerde hij haar loon te betalen en gedroeg hij zich gewelddadig. Het is niet de eerste keer dat de rapper in aanraking komt met het gerecht.
 2. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips Missie Callcenter

  Wat als de vonk uit de relatie is? Dina Tersago geeft tips

 2. Arnold Schwarzenegger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"
  Play

  Arnold Schwarzen­eg­ger krijgt vaccin: "Volg mij als je wil overleven"