Ryan Grantham in 'Riverdale'.
Volledig scherm
Ryan Grantham in 'Riverdale'. © The CW

‘Riverdale’-acteur die zijn moeder vermoordde, onthult plannen voor aanslag op premier Justin Trudeau

CelebritiesDe 24-jarige Ryan Grantham heeft niet alleen de dood van z'n moeder op zijn geweten, maar had ook plannen gemaakt om de Canadese premier Justin Trudeau (50) te vermoorden. Dat meldt de website ‘CBC’. 

0 reacties

 1. Kim Kardashian krijgt kritiek nadat video opduikt waarin kinderen niet blij zijn in openbaar
  Play
  Celebrities

  Kim Kardashian krijgt kritiek nadat video opduikt waarin kinderen niet blij zijn in openbaar

  De kinderen van Kim Kardashian (41) lijken niet graag in het openbaar te verschijnen en daar krijgt de moeder kritiek op. In een video die de ronde doet op het internet, gaat mama Kardashian shoppen met haar twee dochters North (9) en Chicago (4) West. Wanneer ze de winkel buitenkomen, staat een roepende menigte hen op te wachten. North probeert de mensen stil te krijgen en Chicago gaat op de schoot van haar mama zitten. Online vinden mensen het niet kunnen dat Kim de kinderen niet beschermt. “Als andere bekende mensen hun kinderen kunnen beschermen in zo’n situaties, dan kan Kim dat ook.”
 1. Na beschuldigingen van mishandeling: Angelina Jolie eist verklaring waarom de FBI Brad Pitt niet gearresteerd heeft
  CELEBRITIES

  Na beschuldi­gin­gen van mishande­ling: Angelina Jolie eist verklaring waarom de FBI Brad Pitt niet gearres­teerd heeft

  Angelina Jolie (47) is geïdentificeerd als de ‘Jane Doe’ die de FBI heeft aangeklaagd op grond van de Freedom of Information Act. Ze vraagt zich af waarom het onderzoek naar haar toenmalige echtgenoot Brad Pitt (58) werd afgesloten, na beschuldigingen van fysieke en verbale mishandeling in 2016. Eerder gaf Jolie al toe dat ze vreesde voor haar eigen veiligheid en die van haar kinderen, waarop ze besloot om de scheiding aan te vragen.