Rihanna en haar partner A$AP Rocky.
Volledig scherm
Rihanna en haar partner A$AP Rocky. © Getty Images for Gucci

Rihanna over aanstaand moederschap: “Denk dat ik een ‘psycho’ moeder word”

CelebritiesRihanna is zwanger en dat mag de hele wereld weten. Mode-experts buitelen over elkaar heen om te praten over de babybuik die bij de 34-jarige zangeres alle ruimte krijgt en als extra fashionitem wordt getoond. Ook over het aanstaande moederschap praat ze graag. “Ik word denk ik een psycho moeder.”

1 reactie

 • Cecarine De Smet

  3 maanden geleden
  Eentje met hoek af zou ik zeggen. Normaal gedrag is dit niet!!
 1. Wil Kris Jenner president van de VS worden? Realityster doet mee aan virale TikTok-trend
  Play
  Celebrities
  2

  Wil Kris Jenner president van de VS worden? Reality­ster doet mee aan virale Tik­Tok-trend

  Nee, realityster Kris Jenner wil geen president worden. Al liet ze haar volgers op TikTok dat wel even geloven. De realityster deelde wat leek op een officiële campagne foto met de tekst: “Ik ben zo blij dat ik dit eindelijk kan aankondigen...” Maar Jenner doet gewoon mee aan een nieuwe TikTok-trend die haar naam draagt. In ‘You just got Krissed’ wordt er fake news verspreid. Daarna volgen beelden van een dansende Kris Jenner. Het blijkt dus om een prank te gaan.
 2. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.