Rihanna verkoopt nu ook ketchup.
Volledig scherm
Rihanna verkoopt nu ook ketchup. © Getty/Fenty

Rihanna krijgt commentaar op nieuwe make-up: “Je betaalt toch geen 25 dollar voor ketchup?”

CelebritiesMake-up of ketchup? Dat is de vraag die fans van Rihanna zich moeten stellen wanneer ze haar nieuwste product kopen. Via haar make-up-merk, Fenty, verkoopt ze nu namelijk ook felrode lippenstift in zakjes. Plottwist: in sommige zakjes zit ook gewoon ketchup.

0 reacties

 1. Emilia Clarke weigert te kijken naar ‘House of the Dragon’: “Het is té raar”
  Celebrities

  Emilia Clarke weigert te kijken naar ‘House of the Dragon’: “Het is té raar”

  De spin-off ‘House of the Dragon’ is een schot in de roos. Na amper één aflevering kreeg de prequel al groen licht voor een tweede seizoen én begin januari ging deze nog aan de haal met een Golden Globe voor ‘beste dramaserie’. Iedereen lijkt wel fan van de reeks over de Targaryens... behalve Daenerys Targaryen, oftewel Emilia Clarke (36), zélf. Aan ‘Variety’ biecht ze op dat ze de reeks bewust heeft vermeden.
 2. “Wie had er ooit gedacht dat kannibalisme zo populair zou zijn?”: Dakota Johnson steekt de draak met Armie Hammer tijdens speech
  Celebrities

  “Wie had er ooit gedacht dat kannibalis­me zo populair zou zijn?”: Dakota Johnson steekt de draak met Armie Hammer tijdens speech

  Wie in het publiek zat tijdens het zogenaamde Taste of Sundance-diner zal zich de speech van Dakota Johnson (33) ongetwijfeld nog lang herinneren. Tijdens haar toespraak op het Sundance Film Festival verwees de ‘Fifty Shades of Grey’-actrice namelijk meerdere keren naar de kannibalistische kantjes van Armie Hammer (36), en dat tot groot jolijt van de aanwezigen.