Rihanna
Volledig scherm
Rihanna © Photo News

Rihanna heeft het perfecte antwoord voor alle fatshamers

Nadat Rihanna vorige week het slachtoffer van bodyshaming werd, heeft de zangeres vandaag de perfecte meme als antwoord op Instagram gedeeld. Vorige week ging het artikel "Maakt Rihanna van dik zijn de nieuwe trend?" viraal. Ze is wat bijgekomen, maar de zangeres voelt zich daar duidelijk goed bij.

 1. Fat shaming ten top: "Maakt Rihanna van dik zijn de nieuwste modetrend?"

  Fat shaming ten top: "Maakt Rihanna van dik zijn de nieuwste modetrend?"

  Een artikel op de Amerikaanse site 'Barstool Sports' heeft heel wat ophef veroorzaakt. Auteur Chris Pags heeft het over het lichaam van zangeres Rihanna, dat hij omschrijft als "zorgwekkend dik", als een "slecht voorbeeld voor andere vrouwen" en hij geeft ook nog mee dat RiRi eruitziet alsof ze een sumoworstelaarskostuum draagt. Van fat shaming gesproken en dan hebben we het nog niet gehad over de talloze sites die zich afvragen of Rihanna zwanger is.
 2. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.