Michael Jackson
Volledig scherm
Michael Jackson © AFP

Rechtszaken van Jackson-slachtoffers gaan mogelijk toch door

CelebritiesWade Robson (37) en James Safechuck (41), die Michael Jackson in de documentaire ‘Leaving Neverland’ beschuldigen van seksueel misbruik, krijgen mogelijk toch de kans hun verhaal te vertellen in de rechtbank. Dat meldt TMZ. De mannen klaagden de zanger in 2017 al aan voor seksueel misbruik, maar de zaken werden toen geseponeerd vanwege de verjaringstermijn. 

9 reacties

 • Lina Pulatova

  6 maanden geleden
  Dus ze hadden zo veel jaar de tijd om een aanklacht te doen, en dat hebben ze toch niet gedaan. En nu is wel de juiste tijd? De moeder gaat helemaal los op zijn muziek, zou je dat doen als u kind werd misbruikt door de zanger? Ik denk het niet. Vreemd. Waarom kunnen mensen toch nooit mensen met rust laten, ze moeten altijd zich met alles moeien, het slachtoffer spelen en geld krijgen. Hij is gestorven, laat hem toch gerust, laat hem in vrede rusten, je kan er toch niet veel meer aan doen.
 • Eddy Vervaet

  1 jaar geleden
  Waar zijn die bewijzen?
 • Eddy Vervaet

  1 jaar geleden
  @Maddy,er bestaat zelfs een video waarop de moeder van één van die jongens in 2003 staat te dansen op de muziek van Micheal.Als uw kind zou misbruikt zijn,zou jij dan staan dansen op de dader zijn muziek?Wel,ik in ieder geval niet.In mijn ogen was Michael een grote kindervriend,maar iemand met het Peter Pan syndroom.Al de goede dingen die hij voor bvb kankerpatiëntjes gedaan heeft wordt 0,0 aandacht aan besteed.Duistere verhalen verkopen gwn beter zeker...
 • Jan Deroover

  1 jaar geleden
  Of Jackson schuldig was aan pedofilie kan ik niet zeggen, het zou mij niet echt verbazen, maar dat de verhaaltjes van deze 2-heerschappen rammelen van begin tot het einde bleek zelfs in hun eigen promo filmpje Leaving Neverland. Deze 2 jongetjes waren en zijn blijkbaar enkel uit op het verschijnen op TV en in de boekskes. Zij zijn dan ook bereid tot alles om dit te bereiken. Oh ja, zij zijn ook duidelijk uit op de centen.
 • Chris Devlaeminck

  1 jaar geleden
  Elk gelooft wat hij wil. Voor mij is hij een pedofiel.
 1. Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"
  Play
  Huis Gemaakt

  Paniek in Huis Gemaakt door waterlek: "Dat is helemaal fout aangeslo­ten!"

 2. Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend complimentje
  Play
  Popquiz

  Pedro Elias charmeert Matthijs Van Nieuwkerk met verrassend compliment­je