Geen kwaad woord is er bij Vanessa Paradis over de lippen gekomen over haar ex-partner.
Volledig scherm
PREMIUM
Geen kwaad woord is er bij Vanessa Paradis over de lippen gekomen over haar ex-partner. © Photo News

Rechtszaak Johnny Depp loopt op zijn eind, onze redactrice maakt de balans op: "Alleen Vanessa Paradis wint hierbij"

CelebritiesIn de cinema spelen amper films, maar geen nood: met een grote zak popcorn kan al weken de soap worden gevolgd tussen Amber Heard (34) en Johnny Depp (57). Echtelijke miserie die zich afspeelde in chique villa's en private vliegtuigen, ligt nu tot in detail op straat. Zou het deze twee mensen deugd doen? En hebben u en ik hier iets aan? Onze reporter Nadine Van Der Linden maakt de balans. "Alleen Vanessa Paradis (47), de ex van Johnny Depp, wint hierbij."

 1. Journalisten getuigen over hun ervaring met Johnny Depp: “De whiskywalmen vlogen van hem af, maar hij is altijd sympathiek gebleven”
  PREMIUM
  Celebrities

  Journalis­ten getuigen over hun ervaring met Johnny Depp: “De whiskywal­men vlogen van hem af, maar hij is altijd sympathiek gebleven”

  De rechtszaak van Johnny Depp (57) tegen tabloid ‘The Sun’, beter bekend als ‘het moddergooien tussen Depp en zijn ex Amber Heard (34)’, is intussen zijn derde week ingegaan. De (al dan niet verzonnen) vuile was die de twee buitenhangen wordt daarbij steeds smeriger, van “Ze legde een drol in ons bed“ tot “Hij gooide flessen naar me als granaten”. Vooral Amber neemt geen blad voor de mond en sleurt haar voormalige partner met de glimlach door het slijk. Maar is de sympathieke Hollywood-piraat echt zo agressief als haar getuigenis doet uitschijnen? Onze journaliste Kristien Gijbels peilde bij haar internationale collega’s naar hun ervaringen met de ‘Pirates of the Carribbean’-acteur. “Hij heeft zijn drankverslaving nooit ontkend. Je kon hem alles vragen én op een eerlijk antwoord rekenen.”
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 3. Hoe liefdesrelatie op set van FC De Kampioenen jarenlang geheim kon blijven
  Play
  SHOWBITS VIDEO
  23

  Hoe liefdesre­la­tie op set van FC De Kampioenen jarenlang geheim kon blijven

  FC De Kampioenen is terug, van eigenlijk nooit weggeweest. Geen herhalingen dit keer, wel een nieuwe vierdelige docureeks ‘Voor Altijd Kampioen!’. De kijkers krijgen een blik achter de schermen bij de populairste voetbalploeg van Vlaanderen. Desna en Jarne blikken met acteur Marijn Devalck (70), alias Balthasar Boma, vooruit op de docu en ontfrutselen hem enkele geheimen uit bijna 31 jaar FC De Kampioenen-geschiedenis.
 1. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.