Actrice Amber Heard.
Volledig scherm
Actrice Amber Heard. © AFP

Rechter verwerpt verzoek van Amber Heard om nieuw proces

 Een Amerikaanse rechter heeft een bezwaar van Amber Heard afgewezen. De Amerikaanse actrice  had in de zaak tegen Johnny Depp gevraagd om de uitspraak te verwerpen en om een nieuw proces. Volgens haar zou er namelijk sprake zijn van een procedurefout. 

 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Dochtertje van Serena Williams maakt hilarische vergissing: “Is dat voor onze kat?”
  Play
  Celebrities

  Dochtertje van Serena Williams maakt hilarische vergissing: “Is dat voor onze kat?”

  Tennislegende Serena Williams (41) is niet alleen een ster op het tennisveld, ook op TikTok weet ze het publiek te bekoren. Zo deelt ze regelmatig video’s met haar vijfjarige dochter Olympia. Waaronder een filmpje waarin Olympia met “een kattenspeeltje” aan het spelen is. “Is dat voor onze kat, Karma?”, vraagt Serena lachend aan haar dochter die eigenlijk met een tampon aan het spelen is.
 1. Matthew Perry doet binnenkort zélf zijn boekje open over ‘Friends’ en zijn verslavingen met een tour: “Met de meest persoonlijke details”
  Celebrities

  Matthew Perry doet binnenkort zélf zijn boekje open over ‘Friends’ en zijn verslavin­gen met een tour: “Met de meest persoonlij­ke details”

  Matthew Perry (53), wereldberoemd door zijn rol als Chandler in ‘Friends’, doet binnenkort zijn boekje open. Letterlijk. De acteur lanceert zijn memoires waarin hij openhartig zijn ervaring met verslavingen deelt en backstage anekdotes van de populaire sitcom vertelt. Als promotie tourt Perry straks ook langs verschillende steden.