Lil Uzi Vert verdedigt via sociale media de diamant die hij in zijn voorhoofd liet implanteren.
Volledig scherm
Lil Uzi Vert verdedigt via sociale media de diamant die hij in zijn voorhoofd liet implanteren. © Instagram

Rapper die roze diamant in voorhoofd liet planten wordt overspoeld door commentaar

CelebritiesHet is wellicht vreemd om nu in de schoenen van Lil Uzi Vert te staan. De 26-jarige Amerikaanse rapper liet enkele dagen terug nog weten dat hij voortaan met een nieuwe ‘piercing’ door het leven gaat: een roze diamant van 11 karaat die zo’n 20 miljoen euro waard is. Dat had hij misschien beter niet zo publiekelijk gedaan, want op sociale media moet Lil Uzi Vert zich intussen verdedigen na een stortvloed aan reacties.

3 reacties

 • Lieve Van Tallo

  8 maanden geleden
  Het zal niet lang duren en iemand rukt het wel van zijn voorhoofd. Gemakkelijke prooi voor professionals.
 • Reygaerts raf

  8 maanden geleden
  Het zal niet lang duren alvorens hij overvallen wordt met zo'n gemakkelijke buit op het hoofd.
 • François Defosse

  8 maanden geleden
  Ik vind het origineel en passend bij zijn uitstraling. Een diamant is onverslijtbaar en houdt zijn waarde voor eeuwig. Hij kan er achteraf alle kanten mee uit.
 1. Touchdown! ‘Star Trek’-acteur William Shatner (90) succesvol gelanceerd én geland met Blue Origin-raket van Jeff Bezos
  Play

  Touchdown! ‘Star Trek’-ac­teur William Shatner (90) succesvol gelanceerd én geland met Blue Ori­gin-ra­ket van Jeff Bezos

  Acteur William Shatner, die tientallen jaren de legendarische rol van Captain Kirk speelde in de serie ‘Star Trek’, is vandaag écht de ruimte ingegaan. Dat deed hij met een toeristische vlucht van Blue Origin die na een enkele minuten weer veilig op aarde landde. De 90-jarige Shatner is de oudste persoon die ooit in de ruimte is geweest en was duidelijk ontroerd na de landing: “Het gevoel dat ik nu heb, is zoveel groter dan het leven zelf”.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.