Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Rapper Diddy verandert zijn officiële naam: “Welkom in het LOVE-tijdperk”

CelebritiesZijn eerste artiestennaam was Puff Daddy, maar later liet hij zich onder andere Puffy, SWAG, P. Diddy en Diddy noemen. Sean John Combs (51) heeft er al ettelijke naamsveranderingen opzitten. En nu gaat hij nog een stapje verder, want hij liet ook zijn échte naam wijzigen. 

 1. Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefictionseries om te streamen

  Ontsnap even aan de realiteit: de beste 5 sciencefic­ti­onse­ries om te streamen

  Door de toevoeging van HBO Max werd het aanbod van Streamz afgelopen maandag uitgebreid met enkele kleppers van formaat, met sciencefictionserie ‘Raised by Wolves’ van ‘Alien’-regisseur Ridley Scott als uitschieter. De ideale gelegenheid – als u het ons vraagt – voor een overzicht van de strafste sf-reeksen uit streamingland. Denk maar aan de opstand van de machines in ‘Westworld’ (Streamz), ‘Star Wars’-magie in ‘The Mandalorian’ (Disney+), het gekoloniseerde zonnestelsel uit ‘The Expanse’ (Prime Video) en het postapocalyptische ‘Travelers’ (Netflix).
 2. 19-jarige vrouw matchte met Matthew Perry op datingapp Raya: “Hij vroeg me of ik naar zijn huis wou komen”
  Celebrities
  8

  19-jarige vrouw matchte met Matthew Perry op datingapp Raya: “Hij vroeg me of ik naar zijn huis wou komen”

  Hangt het aanstaande huwelijk van ‘Friends’-ster Matthew Perry aan een zijden draadje? Recent raakte bekend dat de 51-jarige acteur vorig jaar een 19-jarig meisje probeerde te versieren via de datingapp Raya. Kate Haralson, de match in kwestie, spreekt nu voor het eerst over de avances van de acteur: “Toen we aan het Facetimen waren vroeg Matthew me of hij zo oud was als mijn vader.”
 1. Staf Coppens onthult zijn échte naam
  Play
  camping coppens

  Staf Coppens onthult zijn échte naam

 2. Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge
  Play
  Helden van Hier

  Zo beleefde politie vorige zomer rellen op strand Blankenber­ge