Rapper DaBaby is aangeklaagd door een vrouw die beweert dat hij haar onlangs tijdens een concert heeft mishandeld. Het slachtoffer Tyronesha zegt dat de rapper haar vorig weekend tijdens een show in Tampa plotseling in het gezicht sloeg.
Volledig scherm
Rapper DaBaby is aangeklaagd door een vrouw die beweert dat hij haar onlangs tijdens een concert heeft mishandeld. Het slachtoffer Tyronesha zegt dat de rapper haar vorig weekend tijdens een show in Tampa plotseling in het gezicht sloeg. © EPA

Rapper DaBaby aangeklaagd voor mishandeling

CelebritiesRapper DaBaby (28) is aangeklaagd door een vrouw die beweert dat hij haar onlangs tijdens een concert heeft mishandeld. Het slachtoffer, Tyronesha, zegt dat de rapper haar vorig weekend tijdens een show in Tampa plotseling in het gezicht sloeg.

1 reactie

  • Jef Van De Plas

    2 jaar geleden
    is er ergens nog een normale rapper ?
  1. Netflix ontslaat medewerker die vertrouwelijke informatie lekte over show Dave Chappelle

    Netflix ontslaat medewerker die vertrouwe­lij­ke informatie lekte over show Dave Chappelle

    Netflix heeft een medewerker ontslagen die wordt verdacht van het delen van vertrouwelijke informatie met de media. Het personeelslid zou onder meer gelekt hebben hoeveel kosten de videostreamingsdienst had gemaakt voor de controversiële show van stand-upcomedian Dave Chappelle. Er kwam heel veel kritiek van Netflix-medewerkers over Chappelles opmerkingen in zijn optreden The Closer, omdat die kwetsend zouden zijn voor transgender personen.