Rachel Bilson.
Volledig scherm
Rachel Bilson. © EPA

Rachel Bilson excuseert zich voor wangedrag op set van ‘The O.C.’: “Ik weet dat we etterbakken konden zijn”

CelebritiesDe jonge cast van ‘The O.C.’, de populaire tienerreeks die tussen 2003 en 2007 werd uitgezonden, gedroeg zich niet altijd voorbeeldig. Actrice Rachel Bilson (39) bood daar dinsdag haar excuses voor aan toen ze oud-acteur en regisseur van de serie Tate Donovan (57) te gast had in haar podcast. Collega Misha Barton (35) liet in een ander interview dan weer weten dat ze gepest werd op de set. 

0 reacties

 1. Stijgende rentes en vrijgesteld van roerende voorheffing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverzekering
  Spaargids.be

  Stijgende rentes en vrijge­steld van roerende voorhef­fing: alles wat je moet weten over de tak 21-spaarverze­ke­ring

  Sinds eind vorig jaar neemt de appetijt voor tak 21-spaarverzekeringen met een gewaarborgde basisrente opnieuw toe, zo meldt de verzekeringsfederatie Assuralia. De stijgende rentevoeten op de financiële markten en een gunstige fiscale behandeling zijn daar niet vreemd aan. Wat houden die spaarverzekeringen precies in? En wat zijn de voor- en nadelen? Spaargids.be licht toe.
 2. “Ze lijkt wel een wilde”: het woelige parcours van Amanda Bynes, die naakt werd opgepakt op straat
  PREMIUM
  Celebrities

  “Ze lijkt wel een wilde”: het woelige parcours van Amanda Bynes, die naakt werd opgepakt op straat

  Ze was een van de populairste actrices van haar generatie, maar al meer dan een decennium worstelt Amanda Bynes (36) om haar leven weer op de rails te krijgen. Zo werd ze net nog naakt aangetroffen, zwervend door de straten van LA. Het is het zoveelste obstakel in het leven van Bynes, die al te maken kreeg met een verslaving, verschillende arrestaties en een mentale inzinking. “Ze is extreem paranoïde.”