Heath Ledger als 'The Joker' in de Batmanfranchise.
Volledig scherm
Heath Ledger als 'The Joker' in de Batmanfranchise. © reuters

Quiz: Wat weet u nog over Heath Ledger, exact 10 jaar na zijn dood?

CelebritiesHeath Ledger is vandaag exact tien jaar geleden gestorven. De acteur nam per ongeluk een overdosis slaapmiddelen in, om daarna nooit meer wakker te worden. Een enorm verlies voor de filmwereld, want op 28-jarige leeftijd stond Ledger nog maar aan het begin van een veelbelovende carrière. 

1 reactie

 • Dorian Willems

  5 jaar geleden
  "Oscar mee naar huis nemen" Redelijk cynisch dat...
 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. “Harry miste belangrijke aspecten van zijn tienerjaren”: ook op de tweede procesdag is prins Harry aanwezig
  Celebrities

  “Harry miste belangrij­ke aspecten van zijn tienerja­ren”: ook op de tweede procesdag is prins Harry aanwezig

  Maandag startte de rechtszaak tegen Associated Newspapers, de uitgever van onder meer de Britse krant ‘Daily Mail’. Verschillende beroemdheden, waaronder prins Harry (38) en Elton John (76) wilden persoonlijk de rechtszaak bijwonen, ook vandaag op de tweede procesdag. Deze keer arriveerde de prins niet prominent aan de voorkant - waar de pers hem opwachtte - maar kwam hij iets subtieler langs de achterkant van het gebouw binnen. Ook weten we nu meer over zijn ingediende claims.